Hmmmm
Fanka BB :)
Oj nie pamiętamA jak stwierdza się że to zatrucie ciążowe? Jakimi badaniami?
Wiem też że opuchnięte nogi i znaczny wzrost wagi w krótkim czasie też są niepokojące... Dlatego tak ważna jest kontrola.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj nie pamiętamA jak stwierdza się że to zatrucie ciążowe? Jakimi badaniami?
Jeszcze nie wiem jaki ale wiem, że na bank kupię.Dziewczyny a co myslicie o monitorach oddechu? Ja sie zastanawiam ciagle..
14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?Oj nie pamiętam
Wiem też że opuchnięte nogi i znaczny wzrost wagi w krótkim czasie też są niepokojące... Dlatego tak ważna jest kontrola.
U mnie +12 kg więc podobnie14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?![]()
Ja chodzę prywatnie i dostałam takie skierowanie od lekarza. Powiedział mi że mogą wymagać w punkcie pobrańDziewczyny jeśli chodZi któraś do ginekologa prywatnie to czy dostawalyscie skierowanie na krzywa ? Czy musi być ?
Kurcze... Ja zupełnie nie pomyślałam jeszcze o tym że mój malutki synek będzie miał 2 latka jak urodzęHeja czytalam tu ze sa z nami, mamy 2,3,4 dzieci
moze ktoras z was uzywala dostawki siedzącej - przyklad niżej
. Chcielibyśmy kupic nowy wózek dziecięcy by bylo obydwojgu wygodnie. Dodam maly mankament
ja mam 175 cm a maz 200 xD wiec musi miec przedłużkę do raczki w wozku
bardzo dziękuję za doradzenie
. Komus moze to się wyda wcześnie, ale chce "polować" na dobre ceny plus w 1 ciazy miesiąc spędziłam w szpitalu a syn i tak wcześniak. Wiec boje sie "powtórki z rozrywki" jesli to ma znaczenie syn bd mial 2.5roku i jest szczupły
nie wiem czy dobije do 15 kg
. Jeszcze raz dziękuję
![]()
ja chodzę prywatnie i dostałam skierowanieDziewczyny jeśli chodZi któraś do ginekologa prywatnie to czy dostawalyscie skierowanie na krzywa ? Czy musi być ?
No ja mam +10 w 24tygodnie...14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?![]()