Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się martwię o maleństwo... Czy go nie głodzę przez to... Dziewczyny już tyle przytyly a ja nadal nic...Ja wlasnie tez mam jakiś taki spadek energii i totalnie nie wiemm od czego to zależy. Cukry i ciśnienie w normie. A ja się muszę zmuszać do zrobienia czekolwiek. A już mi było tak fajnie ;D
Pamiętaj że dziecko to "pasożyt" Dla organizmu.. Ściągnie sobie to czego potrzebuje kosztem Twojego zdrowia.. A tak wogole może udaj się do lekarza? Ja też nic nie przytyłam.. Waga spadała a teraz stoi w miejscu..Ja się martwię o maleństwo... Czy go nie głodzę przez to... Dziewczyny już tyle przytyly a ja nadal nic...
Hej, jak tam się trzymasz?Odeszły całe, nigdy sobie nie daruję ze sie zgodzilam gdzie ja mialam głowe tym bardziej ze o dziecko sie staralismy od 10 lat. Martwię sie o dziecko choc jest juz jasne ze dla niego nie ma ratunku nigdy sobie nie wybacze, i martwie sie o siebie tyle sie slyszy ze ta czy tamta dostala sepsy. Ja placze caly czas w szpitalu mąż w domu. Za pare dni bede miec wynik testu fisha jesli bedzie dobry a ja przez trace dziecko to nie wiem jak mam funkcjonowac.
Mam 16 usg prenatalne a u mojego wizytę dopiero 22...Pamiętaj że dziecko to "pasożyt" Dla organizmu.. Ściągnie sobie to czego potrzebuje kosztem Twojego zdrowia.. A tak wogole może udaj się do lekarza? Ja też nic nie przytyłam.. Waga spadała a teraz stoi w miejscu..
A u mnie brzuch jest. I to co raz większy [emoji16] dzisiaj mi cały podskakiwał [emoji41] tak mały wojowałAle u mnie waga tez stoi. Ani jakoś szczególnie brzucha nie widać. A z młodą wsztstko okej. W ubiegły poniedziałek waźyła 311g![]()
Ja mam pierwsze zajęcia online w czwartek. Dopiero zaczęłam 20t więc panie ze szkoły pierwsze chciały żebym chodziła na kolejną grupę która ruszy w kwietniu. Ale dostałam ostatnio smsa że mogę już zacząć. Dla mnie super, bo biorę różne opcje pod uwagę i gdyby dzidzia chciała die wybitnie pospieszyć to zostanę na lodzie z zerową wiedzą. A tak może już czegoś się nauczęA czy są tu babeczki, które planują korzystać ze szkoły rodzenia? Jeśli tak, to zaczęłyście już chodzić, czy jeszcze nie? My się z mężem zapisaliśmy i pani powiedziała że odpowiednio będzie zacząć w połowie marca. Trochę mam obawy, że to już trochę późno, ale z drugiej strony może wiedza będzie świeższa,mniej zdążę zapomnieć.
A jaką długość powinna mieć w połowie ciąży ? Moja ma 33mm i lekarz kazał jej pilnować.Mi lekarz mówił, żeby właśnie nie masować, jak coś takiego się dzieje.
I ogólnie lepiej nie masować brzucha, szczególnie jak skraca Wam się szyjka, bo to pobudza macicę do skurczów. Można przyłożyć sobie dłonie do brzucha i czekać na reakcję![]()