Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojejku no to nieciekawie.No parasolka to podstawa A najlepiej nie wychodzić o takich godzinach 12- 15 tylko jak już to raniutko albo wieczorem.Aha,no i oczywiście krem z filtrem 50 obowiązkowo.To Ty zacienialas, ja w zeszłym roku widziałam taka gwiazdę, że szok.. idzie łaska z wózkiem, Żar się leję z nieba, że ledwo można wytrzymać, a ona w tym wózku ma odchylona budkę, a tam co? Niemowlak na brzuszku, gola lysa główka prosto w słońcu.. żadnej parasolki, nic!
Ojej czemu tylko 6 dni? I od początku roku w sensie szkolnego czyli licząc od września czy od początku roku 2022 czyli od stycznia?Mam nieco starsze dzieci (syn za tydzień kończy 4 i córka 5 lat). Syn jest mega uparty. Sporo krzyczy (miał i miewa problemy ze słuchem, ale krzyczy również, jak wszystko jest ok). Muszę sporo odpoczywać przez przepuklinę bardzo dużą. Sporo tłumaczyłam, trochę pokrzyczał ale jet ok. Ze statecznych zabaw gramy na rozłożonej kanapie w chińczyka, dobble, bawimy się autami na kanapie (najczęściej moje nogi robią tunele itp).
Muszę przyznać, że moim wybawieniem jest moja córkana codzień chodzą do Przedszkola, ale od początku Roku Hubert był w Przedszkolu 6 dni...
Widziałam identyczną sytuację tylko wózek pchała dumna babcia a nie mamaTo Ty zacienialas, ja w zeszłym roku widziałam taka gwiazdę, że szok.. idzie łaska z wózkiem, Żar się leję z nieba, że ledwo można wytrzymać, a ona w tym wózku ma odchylona budkę, a tam co? Niemowlak na brzuszku, gola lysa główka prosto w słońcu.. żadnej parasolki, nic!
Spacerówka gdzieś od około 6 miesiąca. Zależy też od dziecka bo niektóre takie ciekawskie są że aż się prosi żeby je przesadzić do spacerówki żeby więcej widziały. Inne na spacerach wola uciąć sobie drzemkę i w takich sytuacjach jednak gondola wygodniejszaA od jakiego wieku dzieci zaczynają jeździć w spacerówkach?Lato trwa tylko 3 miesiące a w Polsce nie są one aż tak gorące żeby dziecko mogło się przegrzać.I na słońcu przecież też nie będę zostawiać wózka.
Moje np. na bank wcześniej będzie musiało zmienić gondolę na spacerówkę, jeśli ma zamiar urodzić się "wysokie".Spacerówka gdzieś od około 6 miesiąca. Zależy też od dziecka bo niektóre takie ciekawskie są że aż się prosi żeby je przesadzić do spacerówki żeby więcej widziały. Inne na spacerach wola uciąć sobie drzemkę i w takich sytuacjach jednak gondola wygodniejsza![]()
A moje dzieci akurat drobne, i zawsze nawet dłużej woziłam w gondoli, chyba tak do 7 miesiąca z tego co pamiętamMoje np. na bank wcześniej będzie musiało zmienić gondolę na spacerówkę, jeśli ma zamiar urodzić się "wysokie".
No u mnie przerażają te długie nóżki, o których ciągle mówi lekarzA moje dzieci akurat drobne, i zawsze nawet dłużej woziłam w gondoli, chyba tak do 7 miesiąca z tego co pamiętam
Ale moje też się nie garnęły do siadania za specjalnie![]()
Moje dzieciaki spore, córa 56cm i 4kg, syn 57cm i 3,65kg i syn 58cm i 4,13 kg, do spacerówki wkładaliśmy jak już dobrze sami siedzieli, ale zawsze ta gondola w wózku była duża.A moje dzieci akurat drobne, i zawsze nawet dłużej woziłam w gondoli, chyba tak do 7 miesiąca z tego co pamiętam
Ale moje też się nie garnęły do siadania za specjalnie![]()