Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja powoli zaczynam kupować ubranka i rozglądać się za mebelkami, wózek mamy dostać od brata partneraDziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic![]()
Ja mam prawie wszystkie ubranka, bo dużo dostałam i sama coś dokupilam, mam parę innych rzeczy, ale myślę, że jestem na dobrej drodzeDziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic![]()
Mi też leci siara ale czytałam, że to nic strasznego, że tak może być. Na wizycie poinformuje lekarza ale się nie stresujeDziś zauważyłam mokre plamy na koszulce i mam wyciek z prawej piersi trochę mnie to przeraziło ale pisaliście gdzieś wcześniej że to normalne nie pamiętam jak to było przy synu bo już prawie 7 lat temu...
W połowie stycznia miałam już wszystkoDziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic![]()