reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic 😁
Ja powoli zaczynam kupować ubranka i rozglądać się za mebelkami, wózek mamy dostać od brata partnera 😉
No i remontujemy pokoik (korzystam z okazji, że mój tata jest aktualnie w Polsce i nam przy tym pomaga) 😉

Dziś zauważyłam mokre plamy na koszulce i mam wyciek z prawej piersi trochę mnie to przeraziło ale pisaliście gdzieś wcześniej że to normalne nie pamiętam jak to było przy synu bo już prawie 7 lat temu...

Dziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic 😁
Ja mam prawie wszystkie ubranka, bo dużo dostałam i sama coś dokupilam, mam parę innych rzeczy, ale myślę, że jestem na dobrej drodze 😄 zostało mi jeszcze z większych rzeczy łóżeczko, wózek i komoda 😄

To ja chyba kupię jakieś ubranka na 62 i fotelik. W razie czego resztę zamówię on line, nawet jakbym trafiła wcześniej do szpitala (nie zapowiada się, ale życie pisze różne scenariusze). A mąż ogarnie pranie 😂

Ja się zastanawiam co mi zostało, bo wkłady poporodowe i laktacyjne mam, laktator i luźne ubrania do karmienia mam...
Smarowidel żadnych nigdy nie używałam (nie mam do tego cierpliwości, ani pamięci)...
W poduszkę cebuszke się zaopatrzyłam jak bolały mnie plecy tak, że już nie dawałam rady...

Dla małego została część higieniczna - cążki do paznokci, jakaś Frida lub gruszka i to chyba już komplet będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry