banquet
Początkująca w BB
Mnie wczoraj bolała głowa, dzisiaj jest całkiem dobrzeDziewczyny, czy wy też dziś się fatalnie czujecie?ból głowy, coś z ciśnieniem ... wyczerpanie ... echh
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie wczoraj bolała głowa, dzisiaj jest całkiem dobrzeDziewczyny, czy wy też dziś się fatalnie czujecie?ból głowy, coś z ciśnieniem ... wyczerpanie ... echh
![]()
Nie mam wyświetlacza, tylko słyszę. Wydaje mi się że jest szybsze.. mam nadzieję że jest ok. Dużo wyższe wyniki miałaś?No ja miałam krzywą już jakoś 2 miesiące temu bo niestety cukier na czczo miałam wysokiglukoza mi nawet smakowala
wyszła cukrzyca i dieta na razie pomaga . A jakie tetno ma Twój dzidziuś?
Aha, ja mam na wyświetlaczu, dlatego zapytałamNie mam wyświetlacza, tylko słyszę. Wydaje mi się że jest szybsze.. mam nadzieję że jest ok. Dużo wyższe wyniki miałaś?
Rozumiem.. najważniejsze że dieta pomagaAha, ja mam na wyświetlaczu, dlatego zapytałammiałam podwyższone na czczo do 105 a norma do 90 czy 92
Ja się dobrze czujęDziewczyny, czy wy też dziś się fatalnie czujecie?ból głowy, coś z ciśnieniem ... wyczerpanie ... echh
![]()
U mnie na odwrótMnie wczoraj bolała głowa, dzisiaj jest całkiem dobrze![]()
Ojeju to sporo tego! Tez miałam na dziś plany ale niestety .. i ciasto też miałam piec może jutro się udaJa się dobrze czujęnic mnie prawie nie boli, wykorzystałam to na pranie i zszywanie ubrań mężowi do pracy
upiekłam jeszcze ciasto i zrobiłam pulpety na obiad
![]()
Ja wczoraj na wieczór poprzez cisnienie zle sie czułam. Masakra to była.Dziewczyny, czy wy też dziś się fatalnie czujecie?ból głowy, coś z ciśnieniem ... wyczerpanie ... echh
![]()
U mnie to dziś masakra, dawno tak źle się nie czułam. Oby to było jednodniowa niedyspozycjaJa wczoraj na wieczór poprzez cisnienie zle sie czułam. Masakra to była.
My też mamy rtęciowy i alkoholowy, elektroniczny pod pachę też, ale jakiś bezdotykowy w sumie by się przydał... Ale chyba najpierw zobaczymy tak jak w przypadku aspiratora do nosa - czy młody będzie miał tendencję do infekcji...Ja mam do czoła na podczerwień i rtęciowy zwykły