Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja też pierwsza.Wiem, ale to po prostu moja pierwsza ciąża i bardziej boję się tego, że nie wiem czego się spodziewać![]()
W Poznaniu nie ma zzo, więc jakby nie mam się nawet nad czym zastanawiać.Czy będziecie chciały być znieczulone, jeżeli będziecie rodzić naturalnie?
Nie dla każdego też ten gaz będzie dobry. Jedna znajoma super się na nim czuła i dużo jej pomógł, druga niestety po nim wymiotowała i czuła się jeszcze gorzej. Ale jeśli będę mogła, będę chciała z nim spróbować.Ja zastanawiam się nad gazem entonoxem. Chociaż on bardziej pozwala się rozluźnić podczas porodu, ale nie znieczula. Mój szpital też oferuje zzo, ale jakoś nie jestem do tego przekonana.
No widzisz każdy przypadek jest inny.Ja miałam ten gaz i czułam się tak pijana.. Zero kontroli nad ciałem. Zwymiotowałam po tym.. Siedziałam na piłce jak pielęgniarka mi podała gaz.. Nic nie uprzedziła jak to działa.. Jak się sztachlam tym gazem miałam taki odlot.. Wstać nie mogłam. Także odrazu mówiębo nie każdy wie jak to działa. A ja naprawdę o mapy włos z tej piłki nie spadłam..
Pewnie żeNo widzisz każdy przypadek jest inny.No, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam, może mi pomoże przetrwać ból. No zobaczymy
![]()