• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Wiem, ale to po prostu moja pierwsza ciąża i bardziej boję się tego, że nie wiem czego się spodziewać 😉
Moja też pierwsza. 😄 Czuję się przygotowana na godzinę zero 😆 a z drugiej strony przecież nie da się tak do końca przygotować do porodu. Będzie dobrze, trzymam kciuki za nas wszystkie 😃

Ja zastanawiam się nad gazem entonoxem. Chociaż on bardziej pozwala się rozluźnić podczas porodu, ale nie znieczula. Mój szpital też oferuje zzo, ale jakoś nie jestem do tego przekonana.

Ja zastanawiam się nad gazem entonoxem. Chociaż on bardziej pozwala się rozluźnić podczas porodu, ale nie znieczula. Mój szpital też oferuje zzo, ale jakoś nie jestem do tego przekonana.
Nie dla każdego też ten gaz będzie dobry. Jedna znajoma super się na nim czuła i dużo jej pomógł, druga niestety po nim wymiotowała i czuła się jeszcze gorzej. Ale jeśli będę mogła, będę chciała z nim spróbować.

Ja miałam ten gaz i czułam się tak pijana.. Zero kontroli nad ciałem. Zwymiotowałam po tym.. Siedziałam na piłce jak pielęgniarka mi podała gaz.. Nic nie uprzedziła jak to działa.. Jak się sztachlam tym gazem miałam taki odlot.. Wstać nie mogłam. Także odrazu mówię :) bo nie każdy wie jak to działa. A ja naprawdę o mapy włos z tej piłki nie spadłam..

Ja miałam ten gaz i czułam się tak pijana.. Zero kontroli nad ciałem. Zwymiotowałam po tym.. Siedziałam na piłce jak pielęgniarka mi podała gaz.. Nic nie uprzedziła jak to działa.. Jak się sztachlam tym gazem miałam taki odlot.. Wstać nie mogłam. Także odrazu mówię :) bo nie każdy wie jak to działa. A ja naprawdę o mapy włos z tej piłki nie spadłam..
No widzisz każdy przypadek jest inny. 😃 No, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam, może mi pomoże przetrwać ból. No zobaczymy 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry