U mnie w pracy wie kierowniczka. Pracuje w biedronce wiec nie bede ryzykowac. Wie tez moja siostra ktora ma termin na majmam dość podobnie. Ciągle się martwię chociaż staram się być pozytywna. Nikomu nic nie mówię żeby nie było zawodu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w pracy wie kierowniczka. Pracuje w biedronce wiec nie bede ryzykowac. Wie tez moja siostra ktora ma termin na majmam dość podobnie. Ciągle się martwię chociaż staram się być pozytywna. Nikomu nic nie mówię żeby nie było zawodu.
Ale piekna beta ❤Będzie dobrze, ja 2 dni przed tym jak zrobiłam betę byłam przekonana że nici że starań bo brzuch bolał.
Jak zrobiłam test byłam bardzo w szoku że pozytywny, też biegałam cały czas do toalety z niedowierzaniem czy zaraz się @ nie zacznie. Ale nie ma jej do teraz [emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie dziś z O.M. 4.6 TC w czwartek na 12 do lekarza zobaczymy co wyjdzie .
Dzisiejszy wynik bety prawie 2000
No to witaj w klubie biedronekU mnie w pracy wie kierowniczka. Pracuje w biedronce wiec nie bede ryzykowac. Wie tez moja siostra ktora ma termin na maj![]()
O nieNo to witaj w klubie biedronek![]()
Czytałam niedawno wątek newmom i widziałam równiez Twoje posty i Twoją historię. Jesteś mega silną kobietą , poświęciłas wiele miesiecy walcząc o życie swojego dziecka[emoji173][emoji173][emoji173] synek na pewno z nieba czuwa i tym razem bedzie szczęśliwe zakończenie. Trzymam za Ciebie wyjątkowo mocno kciuki [emoji173]Ja powiem Wam ze po śmierci synka, czuje o dziwo spokój. Nie denerwuje się. Oby całe 9miesiecy tak było. Spokojnie bez stresu.. Nie panikuję. Musi być dobrze! Tego nam wszystkim życzę, spokojniej ciąży, spokojnego i szybkiego porodu [emoji4]
SuperJa już tez po wizycie. Serduszko bije. 161/min. Pęcherzyk 4,5 cm. Kolejna wizyta 3.11.
Serduszko juz powinno bycSuperktóry to dzień wg OM? Ja idę jutro u mnie będzie 6 t 5 d i zastanawiam się, czy będzie serduszko
![]()