angeliskax
Moderator
A w ktorym tygodniu jestes?Juz po wizycie. L4 na 2 tyg. Pecherzyk ma 2 mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorym tygodniu jestes?Juz po wizycie. L4 na 2 tyg. Pecherzyk ma 2 mm
Ale możesz robić te badania na nfz i oni mogą wyslac Ci wynik internetowo. Ty jako przyszla matka tez musisz przeciez miec wyniki. Rob w takim laboratorium ze Ty będziesz rowniez miala te wyniki zebys mogla rowniez pokazac lekarzowi prywatnemu.Ale jak np idziecie na nfz, i wyniki badan nie idą drogą online do tego lekarza na nfz?
Ja właśnie zastanwiam się. Tu skąd pochodzę nie ma dobrych lekarzy na nfz.. W dodatku kilku lekarzy przyczyniło się do tragicznego stanu synka..
Więc mi pozostaje tylko lekarz prywatny..
Dopiero 4 tcA w ktorym tygodniu jestes?
W sumie racjaAle możesz robić te badania na nfz i oni mogą wyslac Ci wynik internetowo. Ty jako przyszla matka tez musisz przeciez miec wyniki. Rob w takim laboratorium ze Ty będziesz rowniez miala te wyniki zebys mogla rowniez pokazac lekarzowi prywatnemu.![]()
Ja też 4+3Dopiero 4 tc
Fajnie ze chociaz ktos ma tak jak ja. Bo tu juz dziewczyny w 6tc.Ja też 4+3![]()
Nie ma sensu zebys za wszystko placila jak masz nfz. Prywatnie chodz sobie zebys byla spokojniejsza. A na nfz chodz zebys dostawala skierowania!W sumie racja![]()
Nie nie byłamFajnie ze chociaz ktos ma tak jak ja. Bo tu juz dziewczyny w 6tc.
Niewiem czy pytalam ale bylas juz u lekarza?
Ja dziś 4+4 więc blisko [emoji4]Fajnie ze chociaz ktos ma tak jak ja. Bo tu juz dziewczyny w 6tc.
Niewiem czy pytalam ale bylas juz u lekarza?