PsychoPatka91
Fanka BB :)
Jest pełno apek na stronach gdzie możesz sprawdzić przyrost, wpiszesz po prostu po 72h i też powinno Ci wyjśćJutro ja wybieram się na betę. Dziś pozytywny test. Tylko że nie będę miala jak zrobić po 48 godz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest pełno apek na stronach gdzie możesz sprawdzić przyrost, wpiszesz po prostu po 72h i też powinno Ci wyjśćJutro ja wybieram się na betę. Dziś pozytywny test. Tylko że nie będę miala jak zrobić po 48 godz.
Jeżeli wszystko jest ok, nie masz krawień/plamień, ostrego bólu, nic Cię nie niepokoi, to najlepiej iść kolo 7tcJa właśnie wracam z bety. Kiedy jest moment na pierwsza wizytę u gina?
Ogólnie po przyrostach bety hcg jesteś wstanie chociaż stwierdzić czy nie jest to cpZaczynam dzisiaj 5 tydzień (4+0).
Wiem o ciąży dopiero od poniedziałku ale już mi sie tak dłuży [emoji85] już bym chciała miec przynajmniej potwierdzenie, ze to nie cb ani cp, nie puste jajo i ogólnie że wszystko ok, delikatne plamienia sa niegroźne a serudszko bije jak dzwon [emoji1] takie mam zachcianki[emoji2]
No ja dopiero w poniedziałek idę na betę, bo w tym tygodniu nie miałam jak. I wtedy też chce się umówić do mojego gina. Myślę, że pod koniec następnego tygodnia mnie przyjmie (wtedy będzie jakoś skonczony 6 tydzień ).Jeżeli wszystko jest ok, nie masz krawień/plamień, ostrego bólu, nic Cię nie niepokoi, to najlepiej iść kolo 7tcwtedy duże prawdopodobieństwo, że będzie serduszko.
No właśnie jestem ciekawa jak długo beta prawidłowo przyrasta w cp, od poczatku jest zły przyrost? czy dopiero po jakimś czasie ?Ogólnie po przyrostach bety hcg jesteś wstanie chociaż stwierdzić czy nie jest to cp [emoji4]
Też mam dużo obaw. Staram się skupić na czymś innym. Oby wszystko było w porządku. Trzymam kciuki za nas wszystkieZaczynam dzisiaj 5 tydzień (4+0).
Wiem o ciąży dopiero od poniedziałku ale już mi sie tak dłuży [emoji85] już bym chciała miec przynajmniej potwierdzenie, ze to nie cb ani cp, nie puste jajo i ogólnie że wszystko ok, delikatne plamienia sa niegroźne a serudszko bije jak dzwon [emoji1] takie mam zachcianki[emoji2]
W czerwcu między 5 a 6 t miałam robione dwie bety, przyrost był ładny jakoś 46 i po 48 godz -244. Parę dni później dokładnie 6 t 0 d byłam na pierwszej wizycie u gina stwierdził, że nie ma pęcherzyka w jamie macicy i prawdopodobnie cp. Dwa dni później dostałam mocnego krwawienia. Ale nie wiem jak to jest z tą betą, już podczas krwawienia lekarz kazał zrobić dwie bety, wartości były niskie, beta szybko spadła.No właśnie jestem ciekawa jak długo beta prawidłowo przyrasta w cp, od poczatku jest zły przyrost? czy dopiero po jakimś czasie ?