Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile bierzesz acard? Ja biorę 150 i, clexane 0.6 juz wczoraj po teście wzielam. Zastanawiam sie dlaczego nie 75.
Pracowałam w tej firmie rok wypowiedzenie dostałam w trybie natychmiastowym ... Nie wiem czy to zgodne z prawem czy nie ... Ale podpisałam bo w momencie jak zobaczyłam pismo to zrobiło mi się słabo duszno i od razu chciałam tylko stamtąd wyjśćNajwazniejsze pytanie. Ile pracowałaś i ile masz wypowiedzenia? Miesiac czy trzy?
Naruszyłaś obowiązki pracownicze? Dostałaś wypowiedzenie umowy czy rozwiązanie za porozumieniem?Pracowałam w tej firmie rok wypowiedzenie dostałam w trybie natychmiastowym ... Nie wiem czy to zgodne z prawem czy nie ... Ale podpisałam bo w momencie jak zobaczyłam pismo to zrobiło mi się słabo duszno i od razu chciałam tylko stamtąd wyjść![]()
Jest chroniona po 12 tygodniu.A to nie jest tak, ze jak jestes w ciąży to jesteś pod ochroną i nie mogą Cie zwolnić? Dziewczyny orientujecie się jak to dokładnie jest?
Tez tak myślałam.Jest chroniona po 12 tygodniu.
Właśnie tego byłam ciekawa, bo w 2 i obecnej ciąży robiłam bhcg i mam totalnie inne wyniki. W drugiej w 4+3 miałam 1900, 4+5 bylo 3800, a teraz w 4+3 wyszło mi 157 i trzy dni dni później 754, więc całkowicie inne wartości [emoji848][/QUOTE]To moja trzecia ciąża. Poprzednie dwie straciłam nim zdążyłam usłyszeć serduszko. W każdej miałam zupełnie inne wyniki jeśli chodzi o betę. W sumie o każdej dowiedziałam się w okolicach spodziewanej miesiączki, a beta za kazdym razem była inna. Tu chyba nie ma żadnej zasady[emoji2372][emoji848]
Jutro mam wizytę o godz 13trzymajcie kciuki
Niestety wczoraj otrzymałam wypowiedzenie z pracy i jestem chwilowo w rozsypcenie wiem jak to będzie bo przy trójce dzieci z jedną wypłata będzie bardzo ciężko
Wyczytałam gdzieś że mogę zarejestrowac się do bezrobocia żeby choć zasiłek dostawać ....ehhh strasznie jestem rozbita nie wiem nawet co mam myśleć![]()
[/QUOTE]Właśnie tego byłam ciekawa, bo w 2 i obecnej ciąży robiłam bhcg i mam totalnie inne wyniki. W drugiej w 4+3 miałam 1900, 4+5 bylo 3800, a teraz w 4+3 wyszło mi 157 i trzy dni dni później 754, więc całkowicie inne wartości [emoji848]
Ja biorę 75.Tez mnie to zastanawiało ostatnio czemu tak dużo, ale jakoś nie przyszło mi do głowy pytać lekarza.