szkoda ze za porozumieniem podpisałaś. Bo nie musiałaśZa porozumieniem stron okazało się dziś że na moje miejsce przyszła siostrzenica jednej z pracownic....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szkoda ze za porozumieniem podpisałaś. Bo nie musiałaśZa porozumieniem stron okazało się dziś że na moje miejsce przyszła siostrzenica jednej z pracownic....![]()
O kurczę no to faktycznie szybciutkoJa ogólnie mam duży brzuch (u mnie rodzinna jest oponka) więc u mnie nie będzie widać za szybko. Chociaż mam bardzo zaokrąglone podbrzusze i balonik jest większy niż za pierwszym razem.
Życzę ci ładnego okrąglaczka na święta.![]()
a który tydzień?mam wizytę za dwa tygodnie i lekarz zrobi mi USG, bo widać u mnie na tą chwilę tylko pęcherzyk, bez zarodka. Także serduszko powinno być już widoczne za te 2 tyg.
No i właśnie masz ten sam problem co jaRozumiem. Ja robiłam na mutacje i niby przy takich samych dziewczyny biora i acard i heparynę. Dzwonilam do lekarza mam przyjść jutro z wynikiem bety. Wie ze nic nie znaczy ale porozmawiać odnośnie tej heparyny. Ogolem nie widział potrzeby aby stosowała to. Nie wiem w takim razie czy warto go namawiać na to czy nie.
a mnie właśnie od pomidora odpycha. A tak lubiłamU mnie na śniadanko standardowo chleb z masłem i pomidorem [emoji3] w ciążach to moja standardowa zachcianka. Normalnie jem jajka na rózne sposoby, teraz na samą myśl mnie mdli.
najważniejsze, że da się to odkręcić. Dziewczyna składa zaświadczenie, że w momencie podpisywania nie wiedziała, że jest w ciąży i MUSZĄ cofnąć to. Pamiętajcie, że ja sama złożyłam wypowiedzenie. Cofnęli, bo nie mieli wyboru. Aczkolwiek ja mam z nimi tak dobrze, że nawet gdyby kodeks pracy mi tego nie zapewniał to poszliby na rękę. @Mamamonia88 jak będziesz potrzebowała pomocy, pisz na priv.szkoda ze za porozumieniem podpisałaś. Bo nie musiałaś
Ja! [emoji137]I to chyba jest całkowicie normalne. Każda ciąża jest inna. Nawet dziewczyny tu często wspominają, że to druga czy trzecia ciąża i każda wyglądała inaczej. Zarówno jeśli chodzi o wyniki jak i o objawy. Tym nie masz co się przejmować. Ważne żeby rosło ładnie, a u Ciebie rośnie[emoji6] Znam też przypadki dziewczyn gdzie beta nie rosła wzorowo a z ciążą było wszystko ok. Najważniejsze i najtrudniejsze chyba to zachować spokój i nie martwić się na zapas. Ja w poprzedniej ciąży byłam bardzo zafiksowana na badanie bety. Mama położna, więc co jechala na dyżur kazałam sobie pobierac krew i sprawdzać[emoji1787] Nerwy i stres był straszny, bo tak się martwiłam i nakręciłam czy dobrze rośnie. W końcu dostałam zakaz na betę[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][/QUOTE]Spodziewałam się ale byłam ciekawa czy któraś ma porównanie wartości [emoji4] ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam o becie, w drugiej pierwszy przyrost był 100% a po tygodniu już tylko 53% i niestety potwierdziło się później, że to już byla oznaką, stąd beta jest dla mnie jednak trochę wyznacznikiem, ale wiem, że przyrost a nie wartość ma znaczenie [emoji6]Dziewczyny, a ja mam takie pytanie... Jest tu może któraś z przyszłych mamusiek na własnej działalności?[emoji28]
oczywiście że muszą cofnąćnajważniejsze, że da się to odkręcić. Dziewczyna składa zaświadczenie, że w momencie podpisywania nie wiedziała, że jest w ciąży i MUSZĄ cofnąć to. Pamiętajcie, że ja sama złożyłam wypowiedzenie. Cofnęli, bo nie mieli wyboru. Aczkolwiek ja mam z nimi tak dobrze, że nawet gdyby kodeks pracy mi tego nie zapewniał to poszliby na rękę. @Mamamonia88 jak będziesz potrzebowała pomocy, pisz na priv.
Tak takTeoretycznieok to widzę, że mamy ten sam hmm problem ? Przypadek? Aj.