Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witanie się tu przyciąga chyba jakieś pozytywne wydarzenia więc witam się i ja [emoji57][emoji6][emoji854]
30 lat za chwilę.
3 ciąża, dzieci zero.
Pierwsza ciąża stracona 6/7 tc poronienie samoistne.
Druga ciąża zatrzymana 8+5 (łyżeczkowanie 10+2)
I teraz kolejna.
Od początku z przebojami.
Pierwsza beta w sobotę krytycznie niska 8,58 w 11 albo 12 dpo
Kolejna w poniedziałek 13,51 (przyrost poniżej 66%)i prog 11 więc odstawiłam wszystkie leki i czekałam na spadek bety w nadziei, że to nie pozamaciczna (w tym cyklu owu z niedrożnej strony)
I dziś nagle beta 29,64 (przyrost 123% od poniedziałku) i prog zaczął rosnąć więc znów wzielam proga, wstrzyknelam heparyne i oczekuje piątku [emoji854]
Nie wiem jak długo tu zostane, mam nadzieję, że conajmniej 8 msc chociaż szansę niewielkie.
Dlatego witam się co by przynieść sobie trochę szczęścia [emoji3526]
dokładnie tak. W pierwszej zdrowej ciąży z objawów na początku to tylko senność i jakieś delikatne bóle podbrzusza, później mogłam góry przenosić. Z perspektywy czasu doceniam, że nie miałam żadnych nieprzyjemnych objawów, choć wtedy się martwiłam, jak ponad połowa forum zdychała od mdłości a później od zgagi. Do końca ciazy jadłam totalnie wszystkoMyślę, że nie ma to żadnego znaczenia.
Znam dziewczyny, których ciążę się zatrzymały i wciąż miały komplet objawów i znam takie, które nie miały nic poza rosnącym brzuchem i mają śliczne zdrowe dzieci.
Wszystkie te objawy to tylko reakcja naszego organizmu na bete, raz taka raz inna. Nie ma tu żadnych ukrytych znaczeń [emoji1]
Luteina dopochwowoA jakie masz leki?