reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Nie, nie dziwny. Jeśli nie widać, obraz USG jest niejasny, to beta może być wskazówką, co się dzieje. Oczywiście, beta rośnie też przy pustym jaju i innych nieprawidłowościach, ale ... @Klaudia126 musi czekać.
To że musi czekać to wiem to samo napisałam i wiem że jej ciężko . A co do lekarza to moje zdanie tylko ;) ja się z czymś takim nie spotkałam jeszcze ale długa droga przede mną więc wszystko jest możliwe :)

Hej dziewczyny🙋🏼‍♀️ Ja standardowo wstałam o 5:00 i już spać nie mogłam. W nocy się budziłam co chwilkę🙄 Taki to już chyba urok szalejących hormonów. Dodatkowo tak łatwo mnie wkurzyć, że szok😅 Nawet jak jadę samochodem i baba mi wyskoczy na drogę to aż mnie z nerwów nosi🤯 To dopiero jest szkoła przetrwania... Kontrola nerwów😅🤣

reklama
Hej dziewczyny, witam Was bardzo serdecznie🙂 Z radością dołączę do tej grupy. Według aplikacji jestem w 4 t i 4d c a termin porodu przewidywany na 19 czerwca. To moja pierwsza ciąża i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wizytę u ginekologa mam 26 października.
Nikomu jeszcze z mężem nie powiedIelismy, że spodziewamy się dziecka ... wolimy poczekać.

Pracuję w przedszkolu z grupą kochanych i rozbrykanych 3 latków. Zastanawiam się jak długo mogę pracować aby było to bezpieczne. Narazie czuje się dobrze ale mimo wszystko mam lekkie obawy co do wszystkich chorób, które dzieci w przedszkolu przynoszą. Zobaczę co mi powie ginekolog na wizycie.
Ja też według aplikacji mam na 19 czerwca i 4t + 5d ☺️ a wizytę pierwsza mam 18.10 więc zobaczę co powie:) .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry