Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ja bym tez spalaJa praktycznie cały wczorajszy dzień przespałam, a w nocy spać mi się nie chciało
![]()
Ja przez to osłabienie i ciągłe spanie poszłam na L4... Bo w pracy wydajność 0... A stwierdziłam, że nie ma sensu udawać, że pracuję, a pół dnia walczyć z zamykającymi się powiekami...O ja bym tez spalawieczorem jak syn spodziewać spac to spie od 21 do 7 rano
. Dobrze ze nie słyszę mojwgo pierworodnego
wygrałam życie
![]()
JasneJa przez to osłabienie i ciągłe spanie poszłam na L4... Bo w pracy wydajność 0... A stwierdziłam, że nie ma sensu udawać, że pracuję, a pół dnia walczyć z zamykającymi się powiekami...
Na nfz przysługuje 1 usg w każdym trymestrze. Oczywiście sa lekarze, którzy robia zawsze. Jeski chcesz tylko na nfz to moze na forum na fb kobiety cos podpowiedząHej dziewczyny. Czy któraś tu prowadzi ciążę tylko na NFZ?
Ja miałam wczoraj wizytę i jestem rozczarowana, bo nie dostałam skierowania na usg (moja gin nie robi USG tylko daje skierowanie do innego lekarza), jak o nie zapytałam to powiedziała że pierwsze w 12 tygodniu!
No fakt, jak sprawdzałam w necie to faktycznie na NFZ pierwsze USG przysługuje między 11 a 14 tygodniem, ale wcześniej prowadziłam ciążę też na NFZ tylko u innej ginki i ona mnie normalnie kierowała na początku ciąży żeby zobaczyć czy jest wszystko ok.
Więc jestem negatywnie zaskoczona i będę się zapisywać na usg prywatnie, bo przecież oczywiście nie wytrzymam tyle czasu. Pójdę tak żebym wg moich obliczeń miała skończony 8 TC żeby na bank już serduszko byłoczyli za jakieś 1,5 tyg.