Mamamonia88
Fanka BB :)
Boże dziewczyny zjadłam chyba milion racuchów z jabłkami 
od tygodnia nie moglam nic jeść jak nie mdłości to brak apetytu... Dziś ok 14... Dosłownie poczułam zapach racuchów i kubki smakowe oszalały 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo może wyczuwają ciążęMój też od jakiś 2 tygodni ciągle na nogi na brzuch się kładzie, a wcześniej to tak bardzo sporadycznie Zobacz załącznik 1327051
ja mam dwa ale mnie omijają z dalekaPowiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
Ja byłam z córką dokładnie w 6 tygodniu i było serduszko. Teraz idę w 7 i mam wielką nadzieję też je zobaczyć.A to musiałam niedoczytacja idę na pierwsze USG i będę w tedy 5+6 i zastanawiam się czy jest szansa na serduszko
![]()
Idziesz do kina na L4?Ja za to idę na venomaa też najlepiej bym z łóżka nie wychodziła
![]()
Mam odpoczywać nie dźwigać i nie uprawiac seksu a nie zamykać się w domu na 4 spusty ... Co to za komentarz wogole ...Idziesz do kina na L4?
Mam odpoczywać nie dźwigać i nie uprawiac seksu a nie zamykać się w domu na 4 spusty ... Co to za komentarz wogole ...
Ja tak miałam z psem, leżała obok mnie. Zwierzaki wyczuwająPowiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
Jak nie ma wpisanego w L4, że musi leżeć to do kina jeszcze może. Na wakacje wyjechać może być problem i nie może podjąć się innej pracy zarobkowej...Idziesz do kina na L4?
No jak ktoś nie ma swojego życia a żyje czyimś to napewno będzie chciał pod....cNo nie jest to zgodne z prawem. A w necie nikt nie jest anonimowy więc ja bym się nie chwaliła. Ale rób jak uważasz![]()