reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny musze sie wtracic!! Jesli ktoras na zwolnieniu chce chodzic do kina -niech idzie co Wam do tego? Dziewczyna dorosla wie co robi.
Mamy sie tu wspierac a nie krytykowac. Spedzimy tu najblizsze 8 miesiecy
Szanujmy sie ❤

reklama
Czy ktoś korzysta z aplikacji babyboom? Miałam starą wersje zainstalowaną i była bardzo spoko i dziisaj coś sie zepsuło..odinstalowałam i zainstalowalam ponownie jednak okazalo sie, ze jest to nowa wersja, ktora praktycznie nie działa. Sprobowalam odpalic jeszcze forum z tapatalk ale chwile podziałało i to samo co przy starej wersji, czyli bład i przekierowanie do przeglądarki. Kompletnie nie moge sie odnakeźć w przeglądarce,nie mam subskrybowanych wątkòw, nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego posta, ogólnie porażka😠

Dziewczyny musze sie wtracic!! Jesli ktoras na zwolnieniu chce chodzic do kina -niech idzie co Wam do tego? Dziewczyna dorosla wie co robi.
Mamy sie tu wspierac a nie krytykowac. Spedzimy tu najblizsze 8 miesiecy
Szanujmy sie ❤
Szacunek jest, chyba bardziej przestroga?

Co do alkoholi - też lubię słodkie...
Mieliśmy imprezę firmową wypiłam z 5-6 drinków havana z ananasem, palonym rumem i syropem... Kompletnie mnie nie ruszyło, był słodziutki etc i dobrze wchodził... Jeszcze nie wiedziałam, że mogę być w ciąży :-p

Czy ktoś korzysta z aplikacji babyboom? Miałam starą wersje zainstalowaną i była bardzo spoko i dziisaj coś sie zepsuło..odinstalowałam i zainstalowalam ponownie jednak okazalo sie, ze jest to nowa wersja, ktora praktycznie nie działa. Sprobowalam odpalic jeszcze forum z tapatalk ale chwile podziałało i to samo co przy starej wersji, czyli bład i przekierowanie do przeglądarki. Kompletnie nie moge sie odnakeźć w przeglądarce,nie mam subskrybowanych wątkòw, nie przenosi do ostatniego nieprzeczytanego posta, ogólnie porażka😠
Ja korzystam z przegradarki bo apka nie dziala

Szacunek jest, chyba bardziej przestroga?

Co do alkoholi - też lubię słodkie...
Mieliśmy imprezę firmową wypiłam z 5-6 drinków havana z ananasem, palonym rumem i syropem... Kompletnie mnie nie ruszyło, był słodziutki etc i dobrze wchodził... Jeszcze nie wiedziałam, że mogę być w ciąży :-p
Poprostu chcialabym aby bylo milo

ja korzystam z apki ale na iPhonie. Mi działa dobrze.

Mi właśnie też przestała działać apka. Nie była idealna, ale było wygodniej.

Ja korzystam z apki od samego początku, czyli od ok 2 tygodni. Wcześniej nie korzystałam więc nie wiem jak było. Czasami mi się zacina, ale bardzo rzadko. Jedynie co to, że sama muszę szukać ostatniej wiadomości, którą przeczytałam i odświeżać stronę (wracać do poprzedniej) jak coś napiszę, bo moja wiadomość wskakuje pomiędzy wasze i gubię się w wiadomościach, a jak odświeżę to jest wszystko po kolei.

reklama
Ja korzystam z apki od samego początku, czyli od ok 2 tygodni. Wcześniej nie korzystałam więc nie wiem jak było. Czasami mi się zacina, ale bardzo rzadko. Jedynie co to, że sama muszę szukać ostatniej wiadomości, którą przeczytałam i odświeżać stronę (wracać do poprzedniej) jak coś napiszę, bo moja wiadomość wskakuje pomiędzy wasze i gubię się w wiadomościach, a jak odświeżę to jest wszystko po kolei.
To chyba jednak zostanę przy wersji web/przeglądarkowej 8-)

Do góry