Mamafasolki
Fanka BB :)
Witaj w klubieJasne że możesz, mam 40 lat [emoji4] nie czuję tego, zwłaszcza mając przy boku takiego małego szkraba ale w szpitalu na porodówce już czułam, że byłam najstarsza [emoji87]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w klubieJasne że możesz, mam 40 lat [emoji4] nie czuję tego, zwłaszcza mając przy boku takiego małego szkraba ale w szpitalu na porodówce już czułam, że byłam najstarsza [emoji87]
Tak, zmieniam koniecznie. A co mówiłaś rodzinnemu, że Ci przepisał dupka? Po prostu, że jesteś teraz w ciąży i masz za sobą straty?Zmien dziewczyno lekarza. My po stratach musimy miec odrazu wdrozone leczenie. Dupka mozesz poprosic lekarza rodzinnego ja zrobilam tak samo. Tez mam takie mutacje jak Ty. Ide do lekarza w srode wiec wszystkiego sie dowiem![]()
O, dziękuję za odpowiedź [emoji846] , nawet nie wiedziałam że może zmienić smak, jak zacznie grymasić to przynajmniej będę wiedziała co może być powodemJesli ciaza nie bd zagrożona to karmale niestety czesto ilości mleka spadaja oraz zmienia smak i dzieci same sie odstawiają
![]()
Ja Ci mogę powiedzieć ze w 1 ciazy bralam leki i l4 od rodzinnego, ale niestety beta dla niej nie byla wyznacznikiemTak, zmieniam koniecznie. A co mówiłaś rodzinnemu, że Ci przepisał dupka? Po prostu, że jesteś teraz w ciąży i masz za sobą straty?
A w środę to będzie Twoja pierwsza wizyta czy już byłaś wcześniej po jakieś leki?
Tak mozeO, dziękuję za odpowiedź [emoji846] , nawet nie wiedziałam że może zmienić smak, jak zacznie grymasić to przynajmniej będę wiedziała co może być powodem
Beta nawet dla gin nie jest jeszcze wyznacznikiem... Chociaż raz trafiłam na lekarza, który od razu dał mi L4 na miesiąc (tego co mi wystawił skierowanie do poradni), ale o lekach z nim nie gadałam, żadnych nie mam... Tylko zapytał czy mam chociaż wyniki bety przy sobie lub jakieś USG, miałam wyniki bety w telefonie i USG przy sobie... Pokazałam i wystawił już ciążowe (na USG był dopiero pęcherzyk)Ja Ci mogę powiedzieć ze w 1 ciazy bralam leki i l4 od rodzinnego, ale niestety beta dla niej nie byla wyznacznikiemjak dostalam zaświadczenia o ciąży - poleciałam byle gdzie , to mi wystawiła.
Byl problem z zapisaniem dupka. Teraz sie troche zmienilo wypisywanie recept. Jesli nie ma zadnej histori to ciezko jest mu wypisac. Ale rodzinny wie o mojej sytuacji, o poronieniach. Powiedzial tylko ze w srode jak pojde do gin abym poprosila o zaswiadczenie ze musze brac dupka, i nie bedzie problemu.Tak, zmieniam koniecznie. A co mówiłaś rodzinnemu, że Ci przepisał dupka? Po prostu, że jesteś teraz w ciąży i masz za sobą straty?
A w środę to będzie Twoja pierwsza wizyta czy już byłaś wcześniej po jakieś leki?
No właśnie tak myślałam. W takim razie trzymam kciuki, żebyś zobaczyła maluszkaByl problem z zapisaniem dupka. Teraz sie troche zmienilo wypisywanie recept. Jesli nie ma zadnej histori to ciezko jest mu wypisac. Ale rodzinny wie o mojej sytuacji, o poronieniach. Powiedzial tylko ze w srode jak pojde do gin abym poprosila o zaswiadczenie ze musze brac dupka, i nie bedzie problemu.
Teraz ide na 2 wizyte. Mam nadzieje ze zobacze maluszka.
Na chwile obecna nie. Ale dowiem sie wszystkiego w srode. Napewno o to zapytamNo właśnie tak myślałam. W takim razie trzymam kciuki, żebyś zobaczyła maluszka
A powiedz mi jeszcze, masz już wdrożone zastrzyki z heparyny? Albo acard?