Uspokoiłaś mnie troszkę. DziekujeE to nie ma czym się martwićbędzie dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uspokoiłaś mnie troszkę. DziekujeE to nie ma czym się martwićbędzie dobrze
Ja również jeszcze szukam lekarza. Byłam już dwa razy u lekarza który prowadził moja poprzednią ciążę ale jakoś nie mam do niego pełnego zaufania. Mam trochę wymagań i obawiam się, że nie będzie łatwo kogoś odpowiedniego znaleźć.Ja Wam zazdroszczę że znalazłyscie swoich że tak powiem ginekologów.. Mi ciężko wybrać dobrego.. Mój musi spełniać kilka warunków. A zwłaszcza muszę mu zaufać.. A tu gdzie mieszkam naprawdę ciężko z dobrym lekarzem.. Na NFZ są 2/3ginekologow.. Szukam troszkę dalej prywatnego i na NFZ.. Zobaczymy czy znajdę
Już po wizycie? [emoji4]To będziesz pierwsza, ja 12.10. Liczę na dobre wieści od Ciebie [emoji3059]
Musisz dużo leżeć, brać leki i krwiak się wchłonie na pewno!Tak właśnie stwierdził krwiaka.
Według USG jest dziś 5.6tc pęcherzyk ma 1.6 cm ciałko zoltkowe ma 0.3 i powiedział że lada dzień powinno pojawić się serduszko.
Jestem trochę spokojniejsza.
Teraz byle do poniedziałku
@Klaudia126 nie chodzisz przypadkiem do dr Wrony jak ja?Tak, tak tyle ile napisałam. Chodzę do tego lekarza już ok 10 lat. Jest to ginekolog-endokrynolog i ma naprawdę ogromną wiedzę i dużo ciężkich przypadków do niego chodzi.
Gratulacje ❤Ja po wizycie.
Jest pęcherzyk w macicy odpowiadający wiekowi ciazy 5+2/5+3
Ja też mam!
Wczoraj powiedziałam o ciąży bezpośredniej szefowej. I bardzo mnie wspiera, proponuje rozważenie zdalnej.
Ja też robię krzywa od razu, bo mam dużego synaz pierwszej CC.
Dziewczyny, a w pierwszym trymestrze można do dentysty? Myślałam że od drugiego, a ja mam ząb do zrobienia.
Mnie w Poznaniu prowadził prof Sajdak dlugo dlugo a do gin kontrolnie itp chodzilam do Jana Miedzianowskiego, ale teraz chcialam kogos na miejscu zeby nie dojezdzac non stop 80 km i mam doktora ktory pracuje w Poznaniu na Polnej a przyjmuje u nas dr. Michalak. Ja chodze prywatnieDo kogo w Poznaniu chodzisz? Ja do Rajewskiego
Nie, chodzę przy metro politechnika do dr Kuracha@Klaudia126 nie chodzisz przypadkiem do dr Wrony jak ja?