reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja myślałam że tylko lekko mi rozwierci, a się okazało że próchnica tak głęboko, że ząb do usunięcia prawdopodobnie. Póki co lekarstwo dostałam i po porodzie na zdjęcie i będziemy dalej działać. A najgorsze jest to że ten ząb mnie wgl nie bolał! Tylko mała czarna kropeczka się pojawiła i chciałam skontrolować.
No właśnie ja mam duży ubytek, bo odkruszyła mi się plomba i myślę że jednak poczekam do drugiego trymestru.

Przepraszam Was, ale strasznie zabiegana jestem. Nadrobie wieczorem wszystko. Jest zarodek i serduszko [emoji120][emoji3059] Z USG termin na 8.06 z OM na 11.06. Serduszko 117 lekarz powiedział, że to w normie a ja sama nie wiem. Ale rzeczywiście serduszko dopiero może się pojawiło, w ostatniej donoszonej ciąży biło w 5+6 60 uderzeń, a córka zdrowa i serce jak dzwon :) mam już wizyty obstawione do lutego [emoji85] prenatalne 30.11. Szereg badań i leków, dołączył mi acard 75 ze względu na poronienie. Bez ładu i składu, ale jestem w emocjach [emoji85]
Gratulacje, super wieści [emoji3059]

Hej dziewczyny ja po wizycie po wczorajszym plamieniu. Mam małego krwiaka i dostałam dupka 2x dziennie i kazał leżeć miałam mega stresa.
U mnie wizyta razem z USG kosztuje 100
Ja też mam krwiaka. Dziś 7+0. Wiem o nim od dwóch tyg. Ale okazało się że jest po drugiej stronie niż zarodek więc nie powinien byc zagrożeniem. Mam zakaz współzycia, mam nie dźwigać ale funkcjonować normalnie.

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Bosiek - wizyta 19.10 NFZ
@ilonaz - wizyta 19.10
@PsychoPatka91 - wizyta 19.10

Za piękne widoki dziewczyny! ✊🏼✊🏼✊🏼

@mfifi04 - wizyta 20.10
@MamaLama - wizyta 20.10
@Paulina_N - wizyta 21.10
@Jetkaa - wizyta 21.10
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@Mayred91 - wizyta 25.10