Jetkaa
Fanka BB :)
Ale to w tedy będę musiała płacić za każde USG genetyczne ..Nie musisz chodzić na NFZ, żeby mieć prenatalne. Ja nawet nie zamierzam chodzić i się denerwować. U nas w okolicy co lekarz na NFZ to lepszy okaz, więc podziękuję ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to w tedy będę musiała płacić za każde USG genetyczne ..Nie musisz chodzić na NFZ, żeby mieć prenatalne. Ja nawet nie zamierzam chodzić i się denerwować. U nas w okolicy co lekarz na NFZ to lepszy okaz, więc podziękuję ;(
Mam tak samo przy kaszleniuA ja mam pytanie...
Czy was podczas kaszlu i kichania też zaczyna strasznie ciągnąć podbrzusze ....
Boje się że coś się stanie, bo momentami (nie zawsze) jak kichne to aż zapiecze
póki co nic. Mam się tylko nie przemęczać, nic nie dźwigać. Zobaczymy czy przez tydzień będzie rosła, czy malała i wtedy będziemy myśleć. Powiedział, że mam się tym nie przejmować.Super! A co lekarz zalecał w związku z torbielą?
Nie. Ja dostaje i dostawlaam w 1 ciazy skierowania od gin prywatnie i chodziłam na NFZ do diabetologa, nefrologa, kardiologa i, prenatalne tez mialam za darmo. Jedynie obydwoje prywatni pracują w szpitalu ginekologicznym w Krakowie, jeśli to cos moze zmienić. Recepty też miałam ze zniżką. Jedynie za "krew" placilamAle to w tedy będę musiała płacić za każde USG genetyczne ..
Aaaaa rozumiem. Nie wiedziałam że lekarz prywatnie może dać skierowanie na prenatalne.. A ciekawe bo ten gin wykonuje prenatalne. Więc ciekawe cxy on by mi zrobił na NFZ.. Popytam za 2tygNie. Ja dostaje i dostawlaam w 1 ciazy skierowania od gin prywatnie i chodziłam na NFZ do diabetologa, nefrologa, kardiologa i, prenatalne tez mialam za darmo. Jedynie obydwoje prywatni pracują w szpitalu ginekologicznym w Krakowie, jeśli to cos moze zmienić. Recepty też miałam ze zniżką. Jedynie za "krew" placilam![]()
A prenatalne masz na myśli zwykle usg w celu diagnozy genetycznej i anatomicznej, tak? Czy juz chodzi Ci o testy nifty itp?Aaaaa rozumiem. Nie wiedziałam że lekarz prywatnie może dać skierowanie na prenatalne.. A ciekawe bo ten gin wykonuje prenatalne. Więc ciekawe cxy on by mi zrobił na NFZ.. Popytam za 2tyg![]()
Ja gdy dostalam, skierowanie to dostalam liste, które placówki robia na nfzAaaaa rozumiem. Nie wiedziałam że lekarz prywatnie może dać skierowanie na prenatalne.. A ciekawe bo ten gin wykonuje prenatalne. Więc ciekawe cxy on by mi zrobił na NFZ.. Popytam za 2tyg![]()
Tak chodzi mi o USG genetyczneA prenatalne masz na myśli zwykle usg w celu diagnozy genetycznej i anatomicznej, tak? Czy juz chodzi Ci o testy nifty itp?
Dziewczyny, czujecie jakieś wzmożone pragnienie? [emoji849] ja mogłabym obleciec na dwóch szklankach wody w ciągu dnia a dzisiaj nie umiem się niczym napić... Ciągle mnie suszy [emoji85]