Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zarodek ponoć jest powyżej 10k.Odebrałam wynik hcg 19.10- 4235.10
22.10 - 9153.70 lekarz napisał że dobry przyrosttylko dlaczego przy takim wyniku nie było widać zarodka.. Ehhh..
Nie martw się. Wystarczy gorszy sprzęt. U mnie teoretycznie też powinien być. Teraz to kwestia dni.Odebrałam wynik hcg 19.10- 4235.10
22.10 - 9153.70 lekarz napisał że dobry przyrosttylko dlaczego przy takim wyniku nie było widać zarodka.. Ehhh..
Witam, nowa mamuske. Ja mam termin na 19/20 czerwcaCześć dziewczyny witam się z Wami nieśmiałoprzebrnęłam przez 340 stron wątku
bardzo Wam zazdroszczę bijących serduszek i dobrych wyników ! U mnie jeszcze trochę wcześnie, termin z OM na 27 czerwca, więc będę prawie ostatnia jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli. Lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, a na razie beta ładnie rośnie więc jestem pełna nadziei
Miłego weekendu dziewczyny !!
![]()
Moge zapytać jaką masz teraz betę? ☺ i jaka data OM? Bo ja też mam raczej termin na końcówkę czerwca. Miałam szybko owulację więc dopiero jak pojawi się zarodek z serduszkiem to będzie pewnie prościej obliczyć wiek ciążyCześć dziewczyny witam się z Wami nieśmiałoprzebrnęłam przez 340 stron wątku
bardzo Wam zazdroszczę bijących serduszek i dobrych wyników ! U mnie jeszcze trochę wcześnie, termin z OM na 27 czerwca, więc będę prawie ostatnia jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli. Lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, a na razie beta ładnie rośnie więc jestem pełna nadziei
Miłego weekendu dziewczyny !!
![]()
Ładna masz betęOdebrałam wynik hcg 19.10- 4235.10
Odebrałam wynik hcg 19.10- 4235.10
22.10 - 9153.70 lekarz napisał że dobry przyrost[emoji56] tylko dlaczego przy takim wyniku nie było widać zarodka.. Ehhh..