Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?
Trzymam kciuki za Was dziewczyny! [emoji8]
Kasiu, bardzo mi przykro [emoji17] ja przy biochemicznej czekałam na krwawienie, przyszło chyba po 3 dniach (tez beta doszla do ok.40, ale miałam plamienia, testy nie ciemniały) . Po krwawieniu zrobilam test i już była biel. Gdyby beta była wieksza albo krwawienie by nie przyszło to bym szla do lekarza.No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?
Ja w pracy mam trudna sytuacje bo zaszłam na próbnej i nie wiem co robić. Wszyscy mówią zebym dbala o wlasny interes a ja bede sie z tym zle czuła...Kiedy mówicie w pracy? Rodzinie?
Tak, pojadę w środę sprawdzićgratulacje!!! ja miałam 1313 przy pierwszej próbie, ale nie robiłam drugiej. Tu planujesz?
piękne wyniki a który to dzień cyklu?Ja również wrzucam moją bete. Bardzo ładny przyrost mam. Takze śmiało sie witam!
Ja również wrzucam moją bete. Bardzo ładny przyrost mam. Takze śmiało sie witam!
bardzo mi przykroNo cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.