Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej my będziemy robić chyba z mężem Nifty, czytałam jeszcze o Sanco, też go rozważam, tu można poczytać jaki jest zakres każdego z nich Link do: Badania prenatalne - KIEDY je wykonać, KTÓRE jest najskuteczniejsze?.Dziewczyny, czy któraś będzie robiła badania genetyczne? Jakieś polecacie?
Mam nadzieję że będzie wszystko okI super, tylko ZUS może się niestety przyczepić. Bo zauważy, że poszłaś do pracy w ciąży i pomyśli, że tyko po to, żeby ten "biedny ZUS" naciągnąć. Takich spraw w sądach niestety jest wiele i za wczasu lepiej zbierać sobie dowody na taką ewentualność. Oczywiście trzymam kciuki, zeby w twoim przypadku ta
Rozumiem cię doskonale dwie stracone ciążę w ciągu roku kolejna po 4 miesiącach z zaskoczeniaNo i dodam że jeszcze mega się boje przez to że w kwietniu jak byłam na pierwszym USG to było 6t4d nie było serduszka a dwa tygodnie później poroniłam. Teraz mam stres że mogę znowu nic nie zobaczyć i oczywiście ciężko jest te myśli odsunąć. Nawet dziś w nocy śniło mi się że poroniłam i morze krwi. Potem nie mogłam już zasnąć i tylko myślałam o tej jutrzejszej wizycie. Straszne to wszystko.