reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny powracam z dobrymi wieściami 😊u nas na razie wszystko dobrze, serduszko bije. Według ostatniej miesiączki dziś 7+1 a według USG 6+5. A i zapomniałam napisać moja strasza siostra też jest w ciąży termin na 26 czerwca 😁
super wieści😍 ale Wam fajnie z tymi siostrami w ciąży, ja mam tylko brata ale za to jego żona jest w ciąży, z tym że rodzi na koniec stycznia 😁

Mi się dzisiaj śniło, że moja szefowa mówi tak; no powiedz, że jesteś w ciąży, powiedz już! 🤣

Doczekałam się bety z czwartku, w końcu. Na tamten dzień wzrosła pięknie do 5800. 3 dni wcześniej była 2049. Mój Lekarz do mnie zadzwonił i zaprosił mnie na usg o 15ej. ALE EMOCJE! TAK BARDZO BYM CHCIAŁA OFICJALNIE DO WAS DOŁĄCZYĆ 🥰
już dołączyłaś i tak pozostanie 🥰

Tez to tlumacze mojej tesciowej i mezowi. Bo oni we dwoje sie jak na mnie uwzieli to myslalam ze zabije. 😅
Odpowiadaj, że w ciąży się je DLA dwojga, a nie ZA dwóch ;)
Przez 3 tygodnie leżało pranie do prasowania, aż w końcu znalazłam w sobie siłę i to zrobiłam. Na szczęście mój śmieje się z całej sytuacji i z tego, że całymi dniami leżę i pachnę 😁
Kuzynka mojego uspokaja, że potem będę miała tyle energii, że jeszcze będzie mnie miał dosyć :p i tęsknił do czasów wiecznego spania.

Odpowiadaj, że w ciąży się je DLA dwojga, a nie ZA dwóch ;)

Kuzynka mojego uspokaja, że potem będę miała tyle energii, że jeszcze będzie mnie miał dosyć :p i tęsknił do czasów wiecznego spania.
Mój jawnie nie komentuje, pyta jak się czuję i zapewnia że rozumie... Ale może przewrażliwiona jestem i mam wrażenie że się lekko irytuje...

Mój jawnie nie komentuje, pyta jak się czuję i zapewnia że rozumie... Ale może przewrażliwiona jestem i mam wrażenie że się lekko irytuje...
Moj mąż z kolei całkiem oczadział. Nie pozwala mi nic nosić, teraz już nie tylko z psem chodzę do wc [emoji38] mąż idzie z nami. Potrafi mnie po kilka razy zapytać jak się czuję. Czasem jak myśli że już śpię, kładzie rękę na brzuchu i mówi że nas kocha bardzo [emoji50]
Moje zrobienie obiadu ogranicza się do doprawienia i ewentualnie bycia jednopalczastą [emoji6]
Faceci hihihi

reklama
Moj mąż z kolei całkiem oczadział. Nie pozwala mi nic nosić, teraz już nie tylko z psem chodzę do wc [emoji38] mąż idzie z nami. Potrafi mnie po kilka razy zapytać jak się czuję. Czasem jak myśli że już śpię, kładzie rękę na brzuchu i mówi że nas kocha bardzo [emoji50]
Moje zrobienie obiadu ogranicza się do doprawienia i ewentualnie bycia jednopalczastą [emoji6]
Faceci hihihi
Mam dokladnie to samo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry