Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Przykro mi bardzoNiestety serce mojego dziecka nie bilo w 9 tyg. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gin i dowiedziałam się że doszło do poronienia zatrzymanego. Jestem już po zabiegu łyżeczkowania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi bardzoNiestety serce mojego dziecka nie bilo w 9 tyg. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gin i dowiedziałam się że doszło do poronienia zatrzymanego. Jestem już po zabiegu łyżeczkowania.
Przykro mi. Trzymaj się.Niestety serce mojego dziecka nie bilo w 9 tyg. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gin i dowiedziałam się że doszło do poronienia zatrzymanego. Jestem już po zabiegu łyżeczkowania.
Niestety serce mojego dziecka nie bilo w 9 tyg. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u gin i dowiedziałam się że doszło do poronienia zatrzymanego. Jestem już po zabiegu łyżeczkowania.
nie. Lekarz polecił mi brać acard i prenatal unow zdrowej ciąży miałam bóle miesiączkowe gdzieś do 9-10 tygodnia. Wszystko było ok. Śluzu cały czas mam dużo ale ja biorę też luteinę, a Ty coś bierzesz dopochwowo?
Ja Biorę tylko summavit D... Ale też nie mam pojęcia czy to nie za mało... W poprzednich ciążach miałam luteinę prawie od początku...nie. Lekarz polecił mi brać acard i prenatal unowięc nie wiem czy to nie za malo. Zobaczymy na razie nic się nie dzieje i fałszywy alarm
Ja dzisiaj kupiłam Fakvit.
Mojej siostrzenicy dziewczyna poleciła mi, bo jej siostra byla w ciazy i ginekolog polecił jej te witaminy. Dzisiaj w aptece też potwierdzili ze dobre. Także kupiłamOd piątku zacznę brać jeśli ginekolog mi pozwoli, bo idę do niego z wynikiem usg. To mogę wam dać znać czy faktycznie poleca
![]()
Nie wiem czy to to samo ale ja biorę EPA DHA z Jarrow
Trzymam kciuki żeby to nie było nic groźnegoJa dziewczyny jadę na sor , boli brzuch i śluz z krwia [emoji20][emoji20][emoji20]