BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Hej, sorry, że dopiero teraz, ale nie dałam rady z odpisywaniem i ogólnie układaniem planów życiowychwitaj
Czy Ty przypadkiem nie byłaś na forum dla marcówek 2020?Tak skądś Twój nick kojarzę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, sorry, że dopiero teraz, ale nie dałam rady z odpisywaniem i ogólnie układaniem planów życiowychwitaj
Czy Ty przypadkiem nie byłaś na forum dla marcówek 2020?Tak skądś Twój nick kojarzę
![]()
03.06 według usg a według om 05.06
Póki co chyba pierwsza w kolejce do porodu jestes [emoji16]03.06 według usg a według om 05.06
Ja miałam ponad 5, zwiększyli mi dawkę i po dwóch tygodniach miałam 4 i dalej biorę leki i za jakiś czas muszę powtórzyć TSH i okaże się czy znów nie zwiększy mi dawki leku..Mam wyniki wyszlo mi wysokie tsh 7.91![]()
z OM 16.06Hej, sorry, że dopiero teraz, ale nie dałam rady z odpisywaniem i ogólnie układaniem planów życiowychwyłapałaś mnie z tłumu, z tymi marcowkami zgadza się
na kiedy masz termin ? Mi nic się nie zgadza, dzisiaj zrobiłam betę to mam 4100. Jutro zadzwonię i umowie się do gina, bo sama nie potrafię dojść który to dokładnie tydzien
4 , 5 ? Termin może mi wyjść na koniec czerwca albo lipiec. Chyba dam sobie spokój z tymi moimi obliczeniami, nie zapisałam i nie pamiętam dokładnie daty ostatniej miesiączki
![]()
Ja mam od dłuższego czasu problem z tarczyca , zawsze kontroluje co 3 miesiące ale hak wyszła mi beta pozytywna od razu tsh , miałam raz poronienie biochemiczne (tsh skoczyło do 8 dwa tyg wcześniej 2) I znalazłam ginekologa endokrynologa i powiedział że w moim przypadku jak zajdę w ciążę to ma zwiększyć dawkę letrox ze 150 na 175/200 -Mam wyniki wyszlo mi wysokie tsh 7.91![]()
Mi moj gin wpisał w karcie termin na 06.06.2022 [emoji3]Póki co chyba pierwsza w kolejce do porodu jestes [emoji16]
Moj partner nie ma pamięci do dat urodzin/imienin więc ja chciałabym urodzić albo 31.05 (bo ja mam wtedy uro) albo 06.06.2022 (bo łatwo zapamiętac) [emoji28]
Ja wg om mam na 1.06, a wg USG na 3.06 też... Ale jak poprzednie ciąże były wczesniacze ta też ma spore szanse taką być...03.06 według usg a według om 05.06
biedna jesteśMój byly raz próbował mnie nauczyc, skończyło sie atakiem paniki i płaczem. To mi gdzieś tak głęboko siedzi w głowie.. wstyd się przyznać, ale potrafię rozmawiać na spokojnie o moich kilkuletnich staraniach o dziecko i o poronieniach, a jak zaczyna sie temat prawa jazdy to od razu zbiera mi się na płacz, ktorego nie potrafie powstrzymac. Bardzo wpływa to na moją samoocene, czasami jadąc autobusem licze mijające samochody gdzie kierowcą jest kobieta i za każdym razem sobie myślę, ze ona potrafi a ja jestem taka beznadziejna. Źle sie czuje jak partner musi mnie gdzies podwiezc albo jak jedziemy w daleką trase i nawet nie mogę go zastąpić.