angeliskax
Moderator
No ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy sięMiejsce publiczne, jak publiczne. Ale cmentarz, serio? Brak szacunku moim zdaniem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy sięMiejsce publiczne, jak publiczne. Ale cmentarz, serio? Brak szacunku moim zdaniem.
Wg mnie ogólnie powinien być powszechny zakaz palenia na mieście/ulicach... A wyznaczone miejsca gdzie można palić - wtedy palący wiedzą gdzie iść, niepalący jakich miejsc unikać.... i wszyscy byliby zadowoleniNo ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy się![]()
Te chciałam ale walczyłam by nie zwymiotowacNo ja bym podeszła i wyprosiła ich. Sorry, ale szanujmy się![]()
Jak nie jest przebadane na kobietach w ciąży nie mogą napisać inaczej... Często z powodu braku badań jest ostrzeżenie...Dziewczyny ma któraś z Was aparat ortodontyczny ? Ja właśnie mam to nieszczęście i zaczynają się rozkminy..niby na płynach do płukania jest ze kobiety w ciąży nie mają stosować, a znowu widziałam strony o higienie jamy ustnej ciężarnych gdzie polecają szczególną dbałość o jamę ustna i zalecają płyny typu eludril care (w ulotce niby nie stosować, chociaż piszą ze jest bez alkoholu)
czy z aparatem, czy bez używacie płyny do płukania jamy ustnej?
Ja akurat mam, licówki, ale bylam, na wizycie 2 tyg temu u gin i narazie kazal, stosować wszystko jak do tej pory, w 1 ciazy tez mi nic nie zmienił, uzywalam plynow do plukania listerin i synowi nic nie bylo.Dziewczyny ma któraś z Was aparat ortodontyczny ? Ja właśnie mam to nieszczęście i zaczynają się rozkminy..niby na płynach do płukania jest ze kobiety w ciąży nie mają stosować, a znowu widziałam strony o higienie jamy ustnej ciężarnych gdzie polecają szczególną dbałość o jamę ustna i zalecają płyny typu eludril care (w ulotce niby nie stosować, chociaż piszą ze jest bez alkoholu)
Ja używam plyn bo jak czuje niesmak w buzi to mi pomagaDziewczyny ma któraś z Was aparat ortodontyczny ? Ja właśnie mam to nieszczęście i zaczynają się rozkminy..niby na płynach do płukania jest ze kobiety w ciąży nie mają stosować, a znowu widziałam strony o higienie jamy ustnej ciężarnych gdzie polecają szczególną dbałość o jamę ustna i zalecają płyny typu eludril care (w ulotce niby nie stosować, chociaż piszą ze jest bez alkoholu)