U
uzytkowniczkaa
Gość
Ale to wg OM a wg owulacji to dopiero 2 tydzień bo miałam 19 wrześniato ja już zgłupiałam, co z tej baby za lekarz skoro podejrzewa, że jestem w 3t jak widać u mnie pęcherzyk ciążowy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to wg OM a wg owulacji to dopiero 2 tydzień bo miałam 19 wrześniato ja już zgłupiałam, co z tej baby za lekarz skoro podejrzewa, że jestem w 3t jak widać u mnie pęcherzyk ciążowy...
Tak a owulację miałam 19 wrześniawięc to dopiero początek
no nic pozostaje mi czekanie na kolejną wizytę. Może żeby być trochę spokojniejsza to za kilka dni zrobię betę żeby zobaczyć czy rośnieAle to wg OM a wg owulacji to dopiero 2 tydzień bo miałam 19 wrześniawięc może do zapłodnienia u Ciebie doszło szybciej
Nie katuj się ta betano nic pozostaje mi czekanie na kolejną wizytę. Może żeby być trochę spokojniejsza to za kilka dni zrobię betę żeby zobaczyć czy rośnie
to ja już zgłupiałam, co z tej baby za lekarz skoro podejrzewa, że jestem w 3t jak widać u mnie pęcherzyk ciążowy...
Każdy lekarz tygodnie liczy od OM bo oni nie wiedzą kiedy dokładnie była owulacjaPodejrzewam, że ona liczy tygodnie od owu a nie od om. Trochę bez sensu, ale jedynie tak to się kupy trzyma.
Każdy lekarz tygodnie liczy od OM bo oni nie wiedzą kiedy dokładnie była owulacja![]()
No bez sensu bo skąd ona może wiedzieć kiedy miałaś owuNo właśnie! Dlatego jeśli ta lekarka liczy od owu to to jest totalnie bez sensu z jej strony. [emoji1745]
no tak liczyła od owulacji (tylko, że ja sama nie wiem kiedy ona była, mam nieregularne cykle), bo stwierdziła, że widzi tylko pęcherzyk i nic więcej, więc nie będzie liczyć od OM, bo w 6t napewno nie jestem.No bez sensu bo skąd ona może wiedzieć kiedy miałaś owupierwsze słyszę żeby lekarz od owu liczył
![]()
Ale owulacji też nie zna terminu to ja już nic z tego nie rozumiem ...no tak liczyła od owulacji (tylko, że ja sama nie wiem kiedy ona była, mam nieregularne cykle), bo stwierdziła, że widzi tylko pęcherzyk i nic więcej, więc nie będzie liczyć od OM, bo w 6t napewno nie jestem.