reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, dopiero pisałam że piersi od 2 dni nie bolą i znowu sobie coś wywołałam 😭 kurcze, w pierwszej ciąży bolały ale chyba nie aż tak 😭

Są jakieś sposoby na to? Okłady jakieś czy coś? Bo naprawdę już wysiadam...
Stanika nawet nie próbuje ściągać dzisiaj 🙄
Ja ostatnio miałam aż pieczenie. Płakać mi się chciało.. ale odpuściło i teraz jest całkiem normalnie..

Dziewczyny mam pytanie, mówi się, że każde dziecko jest inne (mowa o rodzeństwie). Jak to wygląda z Waszego doświadczenia lub obserwacji maluchów rodziny czy znajomych.

Nie ukrywam, że nasza mała jest bardzo żywym dzieckiem, tak się zastanawiam czy kolejny potomek może okazać się jeszcze bardziej żywym srebrem 🤔 miłego wieczoru

A dobrze robisz ten zastrzyk? Łapiesz odpowiednio gruby fałd skóry i wstrzykujesz powoli? Szczerze mówiąc nie spotkałam się z czymś takim 🤔
A może to nie są skurcze tylko po prostu boli Cię skóra po zastrzyku? Ja tak czasami mam, że jak się nieodpowiednio zegnę, to czuję taki dziwny ból, tylko ja mam już kilka siniaków i to pewnie dlatego.
Na Twoim miejscu nie czekałabym do 3 grudnia, bo jednak skurcze trzeba szybciej skontrolować.
Dziś zrobiłam w boczek i wolniej. Żadnych skurczy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry