Angiee
Fanka BB :)
Czyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie?Ja miałam mieć tylko usg, a okazało się że robia i usg i pappa, ponieważ inaczej nfz niekoniecznie chce płacić jak nie ma kompletu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie?Ja miałam mieć tylko usg, a okazało się że robia i usg i pappa, ponieważ inaczej nfz niekoniecznie chce płacić jak nie ma kompletu..
Bo pewnie myślał, że zrobią tylko pappe. Mnie krew pobrali w zeszły piątek, a usg mam mieć w ten piątek.Czyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie? [emoji28] Dziwna sprawa...
Oooo tak!Zimno, ale słonecznie. Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja czekam już na święta [emoji38] [emoji50]
Mieszkasz w górach? Ja obserwuje na fejsie profil tatromaniaka, wczoraj wrzucali już zdjęcia jak ich zasypało pięknieU mnie też już białoja kocham święta
ten klimat, światełka, kolędy, konie zaprzegniete w saniach. Watra palaca się na śniegu
piękne stroje góralskie
sama nie mogę się doczekać
O widzisz, to ciekawe. Ja mam mieć wszystko w jeden dzień. To będę musiała odwołać u mojego gina.Bo pewnie myślał, że zrobią tylko pappe. Mnie krew pobrali w zeszły piątek, a usg mam mieć w ten piątek.
Zadzwoń i dopytaj się swojego lekarzaCzyli normalnie będę miała usg prenatalne i pappę? To po co mój gin zapisał mnie na usg u siebie?Dziwna sprawa...
Podejrzewam, że u mnie chcą mieć wyniki na usg żeby od razu je wraz z usg zinterpretować. Właśnie jak bylam na krwi, to słyszałam rozmowę pani z rejestracji z pacjentka, bo ta miała już zrobiona pappe i wyniki, że oni i tak muszą pobrać, bo jak nie ma krwi+usg to nfz nie bardzo chce płacić. W sumie nie zdziwiło by mnie takie coś..O widzisz, to ciekawe. Ja mam mieć wszystko w jeden dzień. To będę musiała odwołać u mojego gina.
Ja muszę się wstawić osobiście po wyniki. Powiedzieli, ze nie wysyłają na e-maila. Papa robiona w piątek, jutro podobno będą gotowe do odbioruA jak to wygląda np jak się ma w ten sam dzień pappe i USG? Wyniki potem wysyłają skorygowane czy dzwonią czy jak?