Passtelova
Fanka BB :)
Powiedział, że następnym razem prosi od razu o kolonoskopię i idzie pod narkozęMój dokładnie tak samo miał![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedział, że następnym razem prosi od razu o kolonoskopię i idzie pod narkozęMój dokładnie tak samo miał![]()
Ja nigdy tego drwala nie jadłamDrwal wjechał na salony![]()
Ja również nie jadłam. W pt będę na prenatalnych to może spróbuję, chociaż niewykluczone, że pójdę do pasibusa mmmmmmmmmmmmmmJa nigdy tego drwala nie jadłam [emoji23] tak zachwalacie to będę musiała spróbować jak przejdzie mi nie chęć do mięsa [emoji23]
Kurcze nigdy nie jadłam tego drwala a tak go wszystkie chwalicie. Chyba trzeba w końcu spróbowaćDrwal wjechał na salony [emoji7]
Co tam w nim jest?Kurcze nigdy nie jadłam tego drwala a tak go wszystkie chwalicie. Chyba trzeba w końcu spróbować![]()
Z tego co widziałam to kotlet wołowy (i właśnie on do mnie nie bardzo przemawia), boczek i plaster chyba smażonego sera.Co tam w nim jest?![]()
Bułka serowo bekonowa, wołowina, kotlet serowy, bekon, sos z przyprawami, prażona cebulka i chyba sałataCo tam w nim jest?![]()
A ja nie mogę buuuu bo wczoraj byłam u diabetologa i muszę robić badania cukru 4 razy dziennieJa nigdy tego drwala nie jadłamtak zachwalacie to będę musiała spróbować jak przejdzie mi nie chęć do mięsa
![]()