• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Jest ok! Dzięki dziewczyny! Serduszko bije, wszystko dobrze, brak krwiakow etc, nie wiadomo skąd te plamienia.... niby 7+5 Ale jak jej powiedziałem że powinno być starsze to sama powiedziala że zależy jak kto zmierzy i ze wszystko jest dobrze. Odetchnelam. Pewnie cukier mi w kosmos skoczyl... Ale cóż. Pójdę spać normalnie chociaż dzięki temu.

Jest ok! Dzięki dziewczyny! Serduszko bije, wszystko dobrze, brak krwiakow etc, nie wiadomo skąd te plamienia.... niby 7+5 Ale jak jej powiedziałem że powinno być starsze to sama powiedziala że zależy jak kto zmierzy i ze wszystko jest dobrze. Odetchnelam. Pewnie cukier mi w kosmos skoczyl... Ale cóż. Pójdę spać normalnie chociaż dzięki temu.
Chwała Bogu 🙏, denerwowałam się razem z Tobą. Dobrze że ok. 😘😘

Ufff !!!

U mnie te plamienia z zeszłego tygodnia były prawdopodobnie z nadżerki - co dla mnie było dziwne, bo nigdy sama z siebie nie krwawiła, a nie kochaliśmy się przed tym zdarzeniem. Ponoć jest teraz bardzo ukrwiona. Ale lekarz wtedy też nie znalazł nic niepokojącego.

reklama
A mam w sumie pytanie do dziewczyn, które są w okolicach prenatalnych. Czy wam coś lekarz mówił, że na badanie dobrze mieć pełny pęcherz? Ja normalnie zawsze idę się wysikać przed badaniem, ale czytałam coś w necie i trafiłam na taką informację w przygotowaniu do prenatalnych. Mowili wam coś o tym lekarze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry