Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję. Mąż widział tylko zdjęcia od naszego gina, z każdej wizyty 1.Dają, dają [emoji6] Na prenatalnych dają masę zdjęć z wizyty
Oooo prowadzisz ciążę w luxmedzie? Ja nie i zastanawiam się czy mimo wszystko na kartę ciąży w luxmedzie mogę sobie wykonywać badania np z krwi? Orientujesz się może?U mnie w luxmed jest tak że jak nie ma w mieście to biorę fakturę i mi wracają całość jak mam coś w pakiecie
Dzieki napewno skorzystamSeriale np:Sprzątaczka,Workin moms, good girls, sposób na morderstwo,the 100, znaki, lockey &key,Emily in Paris,gambit królowej,prokurator,new Amsterdam,niewinny,kasztanowy ludzik,ty, sky rojo, oczywiście dom z papieru, i długo mogę wymieniaćzależy co lubisz. Filmy też fajne mają jak Ojcostwo np tak na szybko mówiąc pierwsze z brzegu.
prowadzę głównie na NFZ ale mój lekarz ma podpisane też z Luxmed więc dał mi skierowanie bo mam to w pakiecie. My mamy wydruk co mamy w pakiecie swoim zawarte. Mąż w pracy takie coś dostał każde badanie rozpisane i jaki lekarz też. Na luxmed chodzę do endo i do diabetologa tylko i wylacznie.Oooo prowadzisz ciążę w luxmedzie? Ja nie i zastanawiam się czy mimo wszystko na kartę ciąży w luxmedzie mogę sobie wykonywać badania np z krwi? Orientujesz się może?![]()
Dają nawet kilka zdjęć i wydruk z pomiaramiDziewczyny po prenatalnych- czy z prenatalnych dają zdjęcie malucha?
Wejdź z mężem na badania prenatalne, u mnie lekarze nie robili problemu mimo pandemii. Na zwykle wizyty u gina nie biorę męża do środa, ale na trzech prenatalnych był i widział młodegoMam nadzieję. Mąż widział tylko zdjęcia od naszego gina, z każdej wizyty 1.
Wczoraj mnie pytał, kiedy będzie można czuć ruchy maluszka na zewnątrz. A to jeszcze sporo czasu.
Mówimy o maleństwie on, bo mamy wrażenie, że jednak chłopczyk tam jest.. niebawem będziemy wiedzieć [emoji3][emoji173]
Jak dostanę film to męża będę musiała reanimować bo padnie z radosci [emoji3]A po prenatalnych zawsze dostawaliśmy dużo zdjęć +film z całości