Stelle
Fanka BB :)
A ja sie zastanawiam co robi tu glos Maria. ??
Może osoba która tworzyła ankietę zmieniała odpowiedzi na tej już istniejącej i stąd te powielone głosyTo publiczny wątek i każdy może dać odpowiedź
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja sie zastanawiam co robi tu glos Maria. ??
Może osoba która tworzyła ankietę zmieniała odpowiedzi na tej już istniejącej i stąd te powielone głosyTo publiczny wątek i każdy może dać odpowiedź
wspaniale, gratulacje[emoji322][emoji323] [emoji7]
Ja jeszcze nie znam płci, kto ze mną? Nie wiem czy na NFZ mi powie 21.12, jeśli nie to dopiero mój lekarz 4.01.
Wlasnie tak zrobilamMoże osoba która tworzyła ankietę zmieniała odpowiedzi na tej już istniejącej i stąd te powielone głosy![]()
Raczej nie, tam głosy były inne/inny rozkład, poza tym mojego też nie byłoMoże osoba która tworzyła ankietę zmieniała odpowiedzi na tej już istniejącej i stąd te powielone głosy![]()
No to nie wiemRaczej nie, tam głosy były inne/inny rozkład, poza tym mojego też nie było
Faktycznie, ja też miałam już zaznaczoną odpowiedź i musiałam zmienić.No to nie wiem![]()
ja mój głos poprawiłam, chyba że to był jakiś znak
Jejku, 11 dni czekania na prenatalne to jak wiecznosc. Ale już sobie wyobrażam jak wychodzę z gabinetu i mówię mężowi że wszystko super![]()
Emma lub MiłaJakie macie typy dla dziewczynki? Bo czuje ze jak wrócę do domu to będą ostre negocjacje![]()
Mojego głosu nie było, więc raczej nie.Może osoba która tworzyła ankietę zmieniała odpowiedzi na tej już istniejącej i stąd te powielone głosy![]()