sansavieria
Fanka BB :)
Ja polecam rodzic można łatwiej i poród naturalny z natuli. W ogóle te książki z serii rodzicielskiej z natuli są super.A słyszałaś o książkach Błękitny Poród? Czytałam opinie, ze są spoko, czekam na swój egzemplarz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja polecam rodzic można łatwiej i poród naturalny z natuli. W ogóle te książki z serii rodzicielskiej z natuli są super.A słyszałaś o książkach Błękitny Poród? Czytałam opinie, ze są spoko, czekam na swój egzemplarz
Dziękuję :* jestem po, z dzidziolem wszystko ok, rośnie i serducho bije pięknie. Za tydzień prenatalne więc byle do 14tego, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z naszym maleństwem@Hankaa kciuki za wizytę.
Dospalam 2h i jestem jak funkiel nówka [emoji38]
Dzięki za wszystkie polecenia. Przejrzę.A słyszałaś o książkach Błękitny Poród? Czytałam opinie, ze są spoko, czekam na swój egzemplarznie
U mnie tak samo, jeszcze w pracy wszyscy na niego patrzą i nie jestem do tego przyzwyczajonaA jak tam Wasze brzuchy? Ja już dół garderoby mam typowo ciążowy, brzuch jest już na prawdę widoczny nawet rano![]()
Moj brzuch najbardziej wybija wieczoremA jak tam Wasze brzuchy? Ja już dół garderoby mam typowo ciążowy, brzuch jest już na prawdę widoczny nawet rano![]()
Ja mam za sobą 3 porody, każdy kolejny bardziej traumatyczny. Przy silnym stresie wpadam w panikę, i wtedy jest masakra. Chcę się nauczyć nad tym panować, bo wiem, że panikowanie tylko pogarsza.. dzis maja przyjść moje książki, dam znać jak to odbieramDzięki za wszystkie polecenia. Przejrzę.
A może znacie jakieś fajne profile na ig? Tylko nie zaufaj położnej, bo forma mnie nie przekonuje.
Ja też do teraz jak sobie pomyślę to mnie ścina [emoji16]jaka pozytywna wiadomość [emoji7] same mi łzy się cisnely jak to czytałam [emoji7][emoji7][emoji7]