Jetkaa
Fanka BB :)
U mnie to samoJa sie wlasnie zapisalam do rodzinnego. Jestem tak zawalona ze szkoda gadac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to samoJa sie wlasnie zapisalam do rodzinnego. Jestem tak zawalona ze szkoda gadac.
W Poznaniu na BatoregoKurcze ja musze iść na dodatkowa dawkę to gdzie takie ciasteczka?![]()
![]()
Jak już będzie prywatna grupa wątki można samodzielnie zakładaćMoże jeszcze wątek o imionach? Co sądzicie?
No właśnie mąż mówi ze wszystko będzie dobrze ze dzidziuś będzie zdrowy a ja boję się ze będę w stresie do końca ciąży. Czekam do piątkowej wizyty u lekarza. Zobaczę co on mi powieOjej to młodziutka jesteś, w takim razie najlepiej z lekarzem porozmawiaj. Ja ze względu wlasnie na trisomie w najbliższej rodzinie zdecydowałam się na nifty - z którego wynik dostałam w poniedziałek a prenatalne dopiero jutro, ale już jestem spokojniejsza bo tak to bym chyba do porodu chodziła w stresie. Właśnie dla tego spokoju było warto wydać tą kasę - trudno wozek kupimy tańszy![]()
Niby tak, ale ten głos z tyłu głowy...Kochana mocno zaciśnięte kciuki[emoji3590][emoji3590] jesteście przebadani, musi być dobrze!!!
Dokładnie mąż ma rację będzie dobrzeNo właśnie mąż mówi ze wszystko będzie dobrze ze dzidziuś będzie zdrowy a ja boję się ze będę w stresie do końca ciąży. Czekam do piątkowej wizyty u lekarza. Zobaczę co on mi powie![]()
Jak już będzie prywatna grupa wątki można samodzielnie zakładać![]()
Tak jest dam znać w piątek co mi powie ginekologDokładnie mąż ma rację będzie dobrzenie ma co samemu się bawić w lekarzy , są od tego specjaliści
![]()