reklama

Czerwcowe mamy 2022

Jezu, ja juz znowu mam filmy.... Dlatego ze czuje sie dzisiaj zbyt dobrze... Caly dzien sprzatam i nic, zero zmeczenia... I oczywiscie schizuje przez to, mimo ze dobrze wiem, ze w 15 tygodniu tak moze byc. Ale to jest silniejsze ode mnie.
Wizyte mam w poniedzialek, wiec chociaz tyle dobrze.
Pamiętaj, że zwykle najgorszy jest pierwszy trymestr. Lipa by była, jakbyśmy miały źle się czuć całą ciążę. Uważaj też żeby z tego lepszego samopoczucia się nie przeforsować. Ja przesadziłam i teraz tu ciągnie, tam zakuje [emoji38]

reklama
Ja dziś też się czuję świetnie.. Posprzątałam dom z góry na dol :) nawet zjadłam baarszczyk czerwony że smakiem. Pomijając że zjadłam 4talerze zupy.. Pierwszy raz od kąd jestem w ciąży 😅 ale korzystam póki jest dobrze..
Ja powiem szczerze że chciała bym się już dobrze czuć i cieszyć się z ciąży.. Bo tak to te objawy są tak uciążliwe że ciężko się cieszyć..

A ja odwiedzilam jarmark krakowski xD ok zaliczone na ten rok 💪

Załączniki

• 20211211_163211.jpg
    20211211_163211.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 104
Ja tak samo mam nawet na codzień! Na 250km potrafię mieć 4 przystanki z czego pierwszy 30km od wyjazdu z domu.. A w ciąży to już całkiem heca.. Najgorsze że moje mini studio nie ma toalety i jak umowie kilka sesji to muszę w międzyczasie prosić żeby mi pozwolili skorzystać z toalety w aptece obok [emoji85]
Ja mam natręctwo sikania.. a jeszcze ciąża to już wogole to potęguje [emoji28] potrafię jechać 15km.. I sikam przed wyjściem.. Na cpn i np na mcdonaldzie lecę [emoji28]także w jedną stronę robię kilka przystanków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry