-misia
Zaangażowana w BB
Ja od kiedy pracuje w domu kawy nie pije, będzie już z półtora rokuKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od kiedy pracuje w domu kawy nie pije, będzie już z półtora rokuKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Zwykła z cytryną, ale zamiast cukru daję erytrytol lub czarna lisciastą z platkami róży (moja ulubiona, mega pyszna i ten zapach )Ja od kiedy pracuje w domu kawy nie pije, będzie już z półtora rokuale ostatnio na spacerze jak poczułam to zachciało mi się białej z cukrem (zawsze piłam czarna bez cukru). A herbatę jaką pijecie? Bo u mnie właśnie chyba się zaczyna sezon kocykowo/herbatkowy
![]()
roibos manuka jest rewelacyjna i zdrowsza niż czarna. No i owocówki z imbirem pyszkaJa od kiedy pracuje w domu kawy nie pije, będzie już z półtora rokuale ostatnio na spacerze jak poczułam to zachciało mi się białej z cukrem (zawsze piłam czarna bez cukru). A herbatę jaką pijecie? Bo u mnie właśnie chyba się zaczyna sezon kocykowo/herbatkowy
![]()
Kiedyś kochałam chodzić, ale teraz odkąd trafiłam na lekarza ktory mnie doprowadził do furii to pewnie będę się zastanawiać czy nie zemdleje na samą myśl zeby tam wejść.A jest ktoś kto się nie stresuje przed dentysta?![]()
Ja odpuściłam na pierwsze 3-4 miesiace bo niby jest wczesnoporonna xd nie wierze w to, ale jednak jak tesciowa powiedziala to mezowi to on zeswirował i mam zakazKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
A zaczął mnie pobolewać ząb i wolałam isc teraz niż późniejKiedyś kochałam chodzić, ale teraz odkąd trafiłam na lekarza ktory mnie doprowadził do furii to pewnie będę się zastanawiać czy nie zemdleje na samą myśl zeby tam wejść.
A z jakiego powodu szłaś? Bo pewnie też musze się zapisać![]()
Przyjaciółka mi polecała imbir z gruszką, ale u mnie nie widziałamroibos manuka jest rewelacyjna i zdrowsza niż czarna. No i owocówki z imbirem pyszka![]()
U mnie wie siostra i bff, w pracy powiedziałam mojej menedżerce (mam bardzo stresująca prace i szefową, nie wiem jak długo będę pracowac, wiec niech ma to na uwadze) ale prosiłam o dyskrecje.Dziewczyny, powiedziałyście już komuś o ciąży?
Szefowa ze względu na rodzaj pracy i przyjaciółki. Rodzinie powiemy dopiero jak okaże się, że wszystko dobrze.Dziewczyny, powiedziałyście już komuś o ciąży?