Passtelova
Fanka BB :)
no właśnie teraz się niechcący dotknęłam i ałaJa ostatnio wstałam, cyce nie bolą, myślę sobie, kurde, podejrzane.. jak zaczęły później.. a dziś to już wgl szok :O

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie teraz się niechcący dotknęłam i ałaJa ostatnio wstałam, cyce nie bolą, myślę sobie, kurde, podejrzane.. jak zaczęły później.. a dziś to już wgl szok :O
Ale co Ty panikujesz z tymi piersiami... Raz bolą raz nie ... Pozatym ból jest spowodowany wysokim progesteronem zatem lepiej zrobić to niż betę ... Mnie też cycki nie bolały do dzisiajtrzymajcie, bo mam takiego doła od wczoraj... Nie spałam pół nocy. Wszystko przez to, że przestały mnie boleć cycki ...
My zdecydowaliśmy, że też poczekamy chociaż do serduszkaMy tym razem chcemy trzymac w tajemnicy przynajmniej do serduszkano ale w niedziele na spacerze spotkaliśmy sąsiadów i tak z nimi kontynuowaliśmy spacer. Sąsiadka wie o moich poronieniach, a ze miałam rozpięty guzik w spodniach (wzdęcia akurat mnie dopadly [emoji28]) to sie podpytała czy ten odpięty guzik coś oznacza hehe. No i póki co tylko ona jedyna wie, ale to fajnie bo przynajmniej mam z kim pogoadac o moich obawach i wizytach bo sama ma 2 małych dzieci[emoji4]
Spokojnie pisz wszystko czym się przejmujesz. Po to tu jesteśmy, żebyśmy mogły się wygadać i przede wszystkim właśnie żebyśmy rozmawiały o swoich obawachDobra, już nic nie mówię. Może wrócę do was w piątek.
Passtelova ma po prostu obawy i ja ją rozumiem. Każda z nas inaczej to przechodzi, także ma inną psychikę i inaczej sobie radzi z myślami albo nawet i nie radzi i może potrzebuje po prostu wsparcia.Ale co Ty panikujesz z tymi piersiami... Raz bolą raz nie ... Pozatym ból jest spowodowany wysokim progesteronem zatem lepiej zrobić to niż betę ... Mnie też cycki nie bolały do dzisiaj
Po prostu orgabnizm płata Ci psikusa [emoji16] prosze się tym nie stresować ! [emoji173]Dobra, już nic nie mówię. Może wrócę do was w piątek.