Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale tego śniegu to Ci zazdraszczamJa star się nie myśleć, żeby się nie stresować
Czyli w tę święta to my robimy za bombki
Fakt euforia jest. Tu max szczęście z ciąży, a tu z drugiej strony max strach żeby było wszystko dobrzei weź tu nie zwariuj
![]()
no dokładnie.
Ja mam czasami takie uczucie jakby mi wszystko w środku drżało ze stresu z nerwów. Jakby trzęsła mi się cała macicaco jest mega dziwne i nie potrafię tego czasami powstrzymać.
A na święta to chyba jeszcze nie będzie nic widać ;D ale na pewno będziemy lśnić
jak lampeczki![]()
O kurczę no to faktycznie szybciutkoZależy która ciąża. U mnie trzecia więc już na pewno będzie bombeczka. [emoji16]
W pierwszej miałam termin na lipiec to dopiero w kwietniu coś urosło, a w drugiej to praktycznie od razu. Ale zaszłam rok po pierwszym porodzie.
Teraz mam lekki flaczek ze skóry, który wieczorami ładnie się zaokrągla. [emoji3590]
Mój syn był właśnie takim młodszym pęcherzykiem. To są dosłownie mm. Jeśli jest akcja serca, to moja ginekolog na prawdę nie robiła długiego USG.staram się tak właśnie myśleć