Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Woda z ogórków kiszonychja dzisiaj na kanapkach z serkiem śmietankowym i chlebkach wasa do przegryzania. A ze śledziem i ogórkami kiszonymi to ja mam love cały czas, nawet bez ciąży![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Woda z ogórków kiszonychja dzisiaj na kanapkach z serkiem śmietankowym i chlebkach wasa do przegryzania. A ze śledziem i ogórkami kiszonymi to ja mam love cały czas, nawet bez ciąży![]()
Ja jeszcze mam alergię, nerki i różne takie...U mnie w sumie tylko mutacje, reszta bardzo dobrze.![]()
Mąż w tym roku kazał mi zrobić dużo kiszonek i pikli, bo stwierdził, że "nie wiadomo na co będziesz miała chęci"Woda z ogórków kiszonychPrzepyszota
Mama niedługo chyba da mi szlaban na swoją spiżarnię
a tam dziewuchy tyle kiszeniaków, że mogłabym tam zamieszkać
![]()
i bardzo dobrze, kiszonki są zdrowe. Ja właśnie na przekąskę w pracy wzięłam sobie ogórkiWoda z ogórków kiszonychPrzepyszota
Mama niedługo chyba da mi szlaban na swoją spiżarnię
a tam dziewuchy tyle kiszeniaków, że mogłabym tam zamieszkać
![]()
Lekarz zabroniłCzemu masz zakaz seksu?
No może jak już minie zagrożenieRozumiem, to odpoczywaj, dbaj o siebie. A do seksu wrócicie pewnie w niedalekiej przyszłości.![]()
Ja ratowałam się herbatą z miodem, kanapkami z czosnkiem i płukalam gardło szałwią. Szałwia raczej nie jest wskazana w ciąży ale jako napar do picia. Uznałam, że płukanienie nie powinno zaszkodzić, a dobrze to na mnie działa.Help! Ból gardła- co polecacie z rzeczy dozwolonych![]()
O właśnie się zastanawiam nad śledziem. Można go jeść w ciąży?A u mnie zawsze w pierwszych tygodniach ciąży jest chcica na śledzika w śmietanie[emoji1787] Nie jadam tego w ogóle!!!! Tylko jak jestem w ciąży[emoji1787][emoji28]
Sushi może być z pieczonychmakrela nie. A ryby tylko gotowane. Sushi odpada![]()
Raczej takJa ratowałam się herbatą z miodem, kanapkami z czosnkiem i płukalam gardło szałwią. Szałwia raczej nie jest wskazana w ciąży ale jako napar do picia. Uznałam, że płukanienie nie powinno zaszkodzić, a dobrze to na mnie działa.O właśnie się zastanawiam nad śledziem. Można go jeść w ciąży?
MożnaJa ratowałam się herbatą z miodem, kanapkami z czosnkiem i płukalam gardło szałwią. Szałwia raczej nie jest wskazana w ciąży ale jako napar do picia. Uznałam, że płukanienie nie powinno zaszkodzić, a dobrze to na mnie działa.O właśnie się zastanawiam nad śledziem. Można go jeść w ciąży?