• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Proszę o dopisanie mnie na kolejną wizytę 25.10
Witam [emoji1765][emoji1765]

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem [emoji4]

@patkaaa98 - wizyta 14.10
@Mayred91 - wizyta 14.10 priv

Powodzenia dziewczyny, za piękne widoki [emoji1364][emoji1364]

@Mayred91 - wizyta 15.10 NFZ
@Shee92 - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10
@joszka - wizyta 18.10
@ilonaz - wizyta 19.10
@MamaLama - wizyta 20.10
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10
@Najra - wizyta 26.10

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać [emoji1364][emoji1364]

reklama
Ja już po wizycie . Wszystko idzie ok. Aktualnie mam wpisane 5.1tc
W dalszym ciągu mam podejrzenie ciąży bliźniaczej. Dalej są 2 pęcherzyki ale jeden większy jeden mniejszy.
I lekarz podejrzewa że ten 2 albo później zaczol rosnąć albo już się wchłania. 25 mam kolejną wizytę to będzie 7 tc i będzie już wszystko wiadomo jak sprawa wygląda
Mozliwe ze padlo pytanie na grupie😃 staraliscie sie naturalnie?

Wspaniale wieści [emoji3526]
Ja mam to szczęście, że w robocie stabilnie o umowa na czas nieokreślony więc ani awansów ani zwolnień nie przewiduje.
Jak ciąża nie będzie zagrożona jakimś cudem to i do porodu mogę pracować [emoji23]
Umowa o pracę na czas nieokreślony w stabilnej firmie to duze poczucie bezpieczeństwa [emoji4] u nas zwolnień nie ma, jest nas tylko 10 osób, rodzinna i wyluzowana atmosfera wsrod pracownikow, nie ma lepszych i gorszych, szef przede wszystkim jest dyrektorem w innej dużej spolce w tej samej grupie kapitalowej więc gdyby cos niespodziewanego się zadziało z nasza firemką, to zapewnia nam prace w tej drugiej. Tylko sama praca odpowiedzialna, stresująca i sporo nadgodzin, a ja o kasę nie potrafie sie wykłocac wiec kiepsko na tym wychodze [emoji28]

Melduje się po wizycie póki co pęcherzyk na 5 tygodni więc ciąża jest młodsza o tydzień jak na ten okres wszystko prawidłowo kolejna wizyta za 2 tygodnie i wtedy okaże się czy z Wami będę czy nie [emoji18] jestem dobrej myśli nie nastawiam się na nic co ma być to będzie [emoji3590]
Dobrze, ze pecherzyk jest w macicy. Trzymamy kciuki żeby wszystko się prawidłowo rozwijało[emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry