Jetkaa
Fanka BB :)
Tak kochana. Beta powinna wykonywana być po 48h żeby nam coś mówiła..Ja dlaczego nie wykonałam bety po 48h?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak kochana. Beta powinna wykonywana być po 48h żeby nam coś mówiła..Ja dlaczego nie wykonałam bety po 48h?
teraz mam skierowania na badania ciążowe i mam je zrobić jutro lub w poniedziałek i też mam w tym skierowanie na betę nawet zapytałam czy mam ją powtarzać po 48h to powiedział, że nie, że odniesie się do wcześniejszych wartości.Hmmm ciekawe![]()
Dziwny lekarz ...teraz mam skierowania na badania ciążowe i mam je zrobić jutro lub w poniedziałek i też mam w tym skierowanie na betę nawet zapytałam czy mam ją powtarzać po 48h to powiedział, że nie, że odniesie się do wcześniejszych wartości.
Łatwo powiedzieć, wiemMusisz cierpliwie czekać do kolejnego USG . Jak mi to ostatnio lekarz powiedział "tylko cierpliwość Panią uratuje" dobre myśli przyciągają dobre rzeczy spróbuj myśleć pozytywnie![]()
Mi jeden też stwierdził, że "pani zrobi sobie bete, i powtórzy za tydzień"...Dziwny lekarz ...
to tak zrobiłam 25 i 27.09 i te dwa badania zrobiłam sama dla siebie, a później jak już byłam u lekarza to zlecił mi to badanie 8.10 bez kolejnego po 48hTak kochana. Beta powinna wykonywana być po 48h żeby nam coś mówiła..