Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No moja godzina już jest. Przychodzi 18sta a ja ziewam jakbym nie wiem co robiła [emoji50] i jestem sztywna hihiKurde. Myślałam że zdrzemnę się po obiedzie z 15min.. Spałam ponad 2godz.. W tej ciąży okropnie spać mi się chce :/
A ja się właśnie obudziłam, rozliczyłam mojego faceta (w sumie za 4.5 miesiąca się zebrało)No moja godzina już jest. Przychodzi 18sta a ja ziewam jakbym nie wiem co robiła [emoji50] i jestem sztywna hihi
Mój nie lubi leczyć kobiet w ciążyJa myślałam że tylko lekko mi rozwierci, a się okazało że próchnica tak głęboko, że ząb do usunięcia prawdopodobnie. Póki co lekarstwo dostałam i po porodzie na zdjęcie i będziemy dalej działać. A najgorsze jest to że ten ząb mnie wgl nie bolał! Tylko mała czarna kropeczka się pojawiła i chciałam skontrolować.
Mnie też zaczyna boleć ząb, który w 2013 leczyłam kanałowo... HmmmMój nie lubi leczyć kobiet w ciążyodesłał mnie do..
ginekologa![]()
Mój nie lubi leczyć kobiet w ciążyodesłał mnie do..
ginekologa![]()
Też się uśmiałam. W pierwszej ciąży normalnie prawie zemdlał na mój widok z brzuchemHaha [emoji16][emoji16][emoji16]