Mamafasolki
Fanka BB :)
A nie miałaś cytologii? Albo może po badaniu? Mój ginekolog mnie uprzedzał, że może być troszkę plamienia po cytologii.No kurcze, dopochwowo biorę na wieczór. Dziś wzięłam tylko doustnie 100mg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie miałaś cytologii? Albo może po badaniu? Mój ginekolog mnie uprzedzał, że może być troszkę plamienia po cytologii.No kurcze, dopochwowo biorę na wieczór. Dziś wzięłam tylko doustnie 100mg.
Cytologi nie miałam tylko badanie USG. Wczoraj o 12.15 byłam u ginekologa, a dziś wieczór i plamienie. Jutro zadzwonię i się dowiemA nie miałaś cytologii? Albo może po badaniu? Mój ginekolog mnie uprzedzał, że może być troszkę plamienia po cytologii.
Jak ja pisałam z moim lekarzem to mi powiedział że dopuki nie ma skurczy i silniejszego bólu to jest ok, a plamić sobie może , ale wymaga to kontroli, a w razie czego mam brać nospe bo w razie wczesnego poronienia chroni macicę przed skurczami Co jest bardzo pomocne i jest szansa że z powodu skurczy zarodek się nie odklei i ciąża przetrwaCytologi nie miałam tylko badanie USG. Wczoraj o 12.15 byłam u ginekologa, a dziś wieczór i plamienie. Jutro zadzwonię i się dowiem [emoji4]
Byłam teraz 2 raz siusiu i już jest mniej ale za zaczęło mnie boleć po prawej stronie. Wzięłam jeszcze progesteron i nospe. Jutro zadzwonię i postaram się szybko dostać do ginaJak ja pisałam z moim lekarzem to mi powiedział że dopuki nie ma skurczy i silniejszego bólu to jest ok, a plamić sobie może , ale wymaga to kontroli, a w razie czego mam brać nospe bo w razie wczesnego poronienia chroni macicę przed skurczami Co jest bardzo pomocne i jest szansa że z powodu skurczy zarodek się nie odklei i ciąża przetrwa
Byłam teraz 2 raz siusiu i już jest mniej ale za zaczęło mnie boleć po prawej stronie. Wzięłam jeszcze progesteron i nospe. Jutro zadzwonię i postaram się szybko dostać do gina [emoji4]
ja odkryłam wczoraj, że bardzo dobrze reaguję na galaretkę cytrynową z pianką w czekoladzie z LidlaCzy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej?
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.
Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomagaCzy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej?
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.
Lepiej dmuchać na zimne...Dzięki Dziewczyny za wsparcieraz mnie spotkała cp, a raz poronilam, usłyszałam serduszko i na następnej wizycie cisza
Więc nie ma się co dziwić, że jesteśmy ostrożne. Teraz zrobiłam siusiu i było już czysto. Może faktycznie to po usg ale i tak jutro zadzwonię i poproszę o wizytę dla spokoju ducha.
![]()