reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hahha, ja też ogólnie najbardziej mam ochotę na fast foody i złe rzeczy, ale staram się ograniczać, choć mąż czeka, aż będę miała takie zachcianki, bo on uwielbia takie jedzenie. Ostatnio dałam się namówić na KFC :D Zrobiłaś mi ochotę na prażynki solone! :D
Haha [emoji3526] oby nam tylko nie za często te fast foody wchodziły [emoji2960] ja się staram wrócić do diety z niskim IG bo ostatnio sobie trochę pofolgowalismy a przy IO nie chciałabym znowu zepsuć tego nad czym pracowałam kilka miesięcy, więc obiecałam sobie że koniec z podjadaniem śmieciowego jedzenia... Zobaczymy ile wytrzymam [emoji12]

10min temu napisałam Wam ze na szczęście nie mam mdłości.. Cofam to co powiedzialam.. Tak mnie mdli że masakra.. A ja mam takie coś że jak mi nie dobrze to mi też dołącza się biegunka.. Oby przeszło bo dziś wizyta
Współczuję :( Na biegunkę warto spróbować gorzką czekoladę, dziewczyny polecały płynną galaretkę :D Ja też się cieszyłam, że tak rewelacyjnie się czuję, a na drugi dzień ciężko było myśleć o czymkolwiek prócz mdłości.

Hahha, ja też ogólnie najbardziej mam ochotę na fast foody i złe rzeczy, ale staram się ograniczać, choć mąż czeka, aż będę miała takie zachcianki, bo on uwielbia takie jedzenie. Ostatnio dałam się namówić na KFC :D Zrobiłaś mi ochotę na prażynki solone! :D
To jest straszne :D ja mam ochotę na wszystko. Bardzo lubię dobre jedzonko. Wczoraj wieczorem śniły mi się hamburgery takie prawdziwe nie z maca. Później marzył mi się ramen. Eh.... muszę się dzisiaj najeść :D

Chyba znalazłam sposób na zmniejszenie mdłości. Rano robię sobie pół kanapki, szybko zjadam i kładę się jeszcze na 10 minut. Zobaczymy jak sprawdzi się na dłuższą metę :)
Moja ginekolog polecała zjeść cokolwiek i dopiero wstać ;)

Ja muszę jeść często, najlepiej cokolwiek z cynamonem. Pierniki dobrze mi wchodzą ;) przed ciążą schudłam prawie 15 kg, bo po pandemii byłam kulka ;) trochę się boję tycia, bo jednak ruszam się mniej i jem więcej, ale póki co waga stoi ( parę gr w dół, ale to wiecie;) Liczę kalorię, więc mam nadzieję, że będzie ok ;)

Witam [emoji1765][emoji1765]

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem [emoji4]

@Paulina_N - wizyta 21.10
@Jetkaa - wizyta 21.10

Powodzenia Dziewczyny!! [emoji1364][emoji1364] Za piękne widoki! [emoji1364][emoji1364]

@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@Mayred91 - wizyta 25.10
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10
@Jetkaa - wizyta 25.10 NFZ
@chucherko - wizyta 25.10
@MiMi86 - wizyta 26.10
@MoniaMarz - wizyta 27.10
@MamaMonia - wizyta 28.10
@Marta509 - wizyta 28.10
@Magdalena09 - wizyta 30.10
@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@Mamafasolki - wizyta 03.11
@paxi_ab - wizyta 15.11

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać [emoji1364][emoji1364]
Proszę dopisz mi nast wizytę na 02.11 :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, badania i usg [emoji108][emoji123]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry