PsychoPatka91
Fanka BB :)
Ja się dodzwoniłam wkoncu do mojej ginekolog
powiedziała, że jeśli krwawienia nie ma to brać proga, magnez i odpoczywac. Ze lepiej nie patrzeć za dużo na usg bo jeszcze gorsze rzyczy się za dzieją. Więc dziś leżę i pachnę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się dodzwoniłam wkoncu do mojej ginekolog [emoji849] powiedziała, że jeśli krwawienia nie ma to brać proga, magnez i odpoczywac. Ze lepiej nie patrzeć za dużo na usg bo jeszcze gorsze rzyczy się za dzieją. Więc dziś leżę i pachnę [emoji23]
No uspokoiłam się trochę. Ale ciężko się do niej dodzwonić więc jak będzie coś się dziać coś strasznego to jadę na sor.Dobre wieści
Trzymam kciuki!Dzięki dziewczyny! Kciuki bardzo się przydadzą. Właśnie zawiozłam krew na betę i kolejna w sobotestresa trochę mam, ale mam nadzieję, że będzie jakiś przyrost
Kochana musi byc dobrzeDzięki dziewczyny! Kciuki bardzo się przydadzą. Właśnie zawiozłam krew na betę i kolejna w sobotestresa trochę mam, ale mam nadzieję, że będzie jakiś przyrost
Heparyna?Pierwszy zastrzyk za mna, ale bolalomam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
22 sierpnia. Będzie to prawie 12 tydzień wiec idealnieo szybko. Kiedy mialas OM?