Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja marzec 2020. Do WC za mną nie chodzi, ale jak ja idę do toalety to wolę ją wziąć ze sobą bo boje się co wykombinuje jak ją na chwilę stracę z oczu.Mam styczniówke tyle że 2020ale również modlę się o to żeby do przyszłego roku się ogarnęła bo póki co to nawet do WC ze mną chodzi...
![]()
Bardzo mi przykro, trzymaj się!Cześć, od jakiegoś czasu zaczęłam Was czytać ale uznałam, że się przywitam i dołączę po badaniu, niestety zarodek się nie rozwija, więc pora opuścić forum. Wam życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązańJednocześnie kojarzę, że cześć z Was ma za sobą poronienia i różne badania ustalające przyczynę - chętnie dowiem się o szczegółach jakie badania robiliście - jakby ktos miał ochotę napisać do mnie wiadomość to będę wdzięczna
![]()
Taaa właśnie negocjuję z mężem możliwość samotnych wakacji około kwietnia żeby psychicznie się nastawićMamafasolki, Joannaa24 i Anolik nie pocieszacie
Moja marzec 2020. Do WC za mną nie chodzi, ale jak ja idę do toalety to wolę ją wziąć ze sobą bo boje się co wykombinuje jak ją na chwilę stracę z oczu.
Syn od początku był i nadal jest bardzo grzeczny. Z nim to tylko noce były tragiczne, bo pierwsza przespana noc była jak skończył 3 lata. Będąc w ciąży z córką wiedziałam, że będzie gorzej, drugi raz takiego grzecznego dziecka nie wygram. Urodziła się i była aniołkiem, jeszcze grzeczniejsza niż syn. Do tego po skończeniu miesiąca już przesypiała noce, więc ja w ogóle nie odczuwałam, że mam niemowlaka w domu. A potem skończyła roczek i się zaczęło...
To będzie dla nas z pewnością ciekawy czas.![]()
Kochana bardzo mi przykroCześć, od jakiegoś czasu zaczęłam Was czytać ale uznałam, że się przywitam i dołączę po badaniu, niestety zarodek się nie rozwija, więc pora opuścić forum. Wam życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązańJednocześnie kojarzę, że cześć z Was ma za sobą poronienia i różne badania ustalające przyczynę - chętnie dowiem się o szczegółach jakie badania robiliście - jakby ktos miał ochotę napisać do mnie wiadomość to będę wdzięczna
![]()
Mam 12- latka....A to się nie zmienia... Moja może cały dzień siedzieć w pokoju... Jak tylko wstaję do kibla już jest u mnie i ma 1500 spraw i pytań - ma 11 lat...