reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu 😁😅. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala (3+6).Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie 😂 a w sumie trochę bym popsociła 😄

Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu 😁😅. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala. Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie 😂 a w sumie trochę bym popsociła 😄
Ja sie tez nad tym zastanawiam. Ja to jeszcze przezyje ale Maż? 😱

Odbiegnę trochę od tematu grup. Ale jak to jest z tym seksem w ciąży w końcu 😁😅. U mnie lekarz nie powiedział nic,oprócz tego że serduszko bije .teraz wg om 6+1, trafiłam z podejrzeniem CP do szpitala (3+6).Krwawilam w dniu spodziewanej @, wcześniej plamilam. Czasem nie brzuch na dole zakłuje, nie plamie. Nic się nie dzieje ,biorę progesteron (zalecony przez lekarza podczas padania w czasie którego nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka). Już 3 tyg na detoksie 😂 a w sumie trochę bym popsociła 😄
Szczerze to bym wprost zapytała lekarza, bo przy plamieniach nie jest wskazany, ale nie znam Twojego przypadku, nie jestem lekarzem...

Mi lekarz po pierwszych plamieniach w zaleceniach napisał: "osobne sypialnie"... ale do kiedy? :D nie wiem :D narazie trzymamy się tego i przytulanie musi wystarczyć :)

Szczerze to bym wprost zapytała lekarza, bo przy plamieniach nie jest wskazany, ale nie znam Twojego przypadku, nie jestem lekarzem...
Plamilam przed @, pozniej w trakcie krwawilam rano wieczorem przy sikaniu 🤔. Dostawałam heparynę, którą szybko mi odstawił lekarz w szpitalu. Ale to było na początku 4tyg wtedy kiedy miał być okres. Od tamtego czasu wszystko jest w porządku. A zapytać lekarza zapomniałam ☹️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry