DomiNikaKukakaan
Fanka BB :)
Ładniej mi się wykadrowalo teraz
Teraz mi się lepiej wykadrowalo. Lekarka mówi,ze stawiałaby, ze dziewczynka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No jak lekarz powiedział, że bardziej dziewczynka to bym wierzyła, bo wiadomo, że łatwo się pomylićŁadniej mi się wykadrowalo teraz
Zobacz załącznik 1345747
W sumie to pozostało nam odliczać do świąt, później Sylwester i zaraz nasze wizytyTo z prenatalnych z 2.12mam tylko 1 zdjevie całości, jedno główki, reszta to mózg i pępowina i serce . Wczoraj lekarka powiedziała, ze wyglada jak dziewczynka. 3.01mam kolejna wizytę![]()
Dokładnie. Niedługo piękny okres czasu. Obyśmy wszystkie spędziły spokojnie święta, czas magi i spędzania czasu z rodziną. Później nowy rok i maraton z połówkowymiW sumie to pozostało nam odliczać do świąt, później Sylwester i zaraz nasze wizyty![]()
Noo, aż ciężko uwierzyć, że już niedługo rusza u nas połówkoweDokładnie. Niedługo piękny okres czasu. Obyśmy wszystkie spędziły spokojnie święta, czas magi i spędzania czasu z rodziną. Później nowy rok i maraton z połówkowymi
Chłopczyk jak nicMelduje się i ja po USG prenatalnym, wszystko w najlepszym porządkuzdrowy bobas, fikał tak, że musiała doktorka czekać, żeby dobrze go zmierzyć
widziałam wszystkie paluszki, machał rączkami, nóżkami i obracał się jak szalony
jutro idę na badanie z krwii, ale to tylko dla uzupełnienia, bo ginka mówiła, że bardzo niskie prawdopodobieństwo wad
Wrzucam zdjęcie, i słucham propozycji płci po wyrostku, bo niestety bobasek nie współpracował jak chciała doktorka zobaczyć![]()
Tak pani doktor sprawdziła ten wyrostek. Nie znam się dokładnie na tym. I powiedziała że po ułożeniu wyrostka stwierdza śmiało że to dziewczynkaw głębi serca czułam że to dziewczynka. Ale nie chciałam się nakręcać.
Najważniejsze że zdrowa!!!
A kiedyś któraś mówiła że robi pappa pp to aby dowiedzieć się i wczesnym porodzie.. I np ja zrobiłam pappe. Wystąpienie ryzyka tych 3trisomi mam niskie 1;20000.
A jeżeli chodzi o poród to to też niskie ryzyko wczesnego porodu. Wogole wszystko gra.
Mój urodził się 62 cm. I ubranie na 56 były właściwie do szpitala. A ze jest grudniowy to większość ubrań mamy grubszych i z długim rękawemDobre[emoji28] no niestety konkubinat jest w naszym kraju przedstawiony jako czyte zło [emoji1787]
Dziewczyny mam moze głupie pytanie bo to bedzie moje pierwsze dziecko[emoji3] chciałabym zacząc powolutku kupowac ubranka jak sie trafi jakas fajna promocja. Jaki rozmiar brac? 56? Co ile mniej wiecej miesiecy zwiększa się rozmiar, bo jezeli trafi mi sie fajny kombinezon na zime to jaki rozmiar wziac zeby styknal na pazdziernik-marzec, da sie w ogole tak? [emoji28] czy kazde dziecko rosnie we wlasnym tempie? Oczywiscie nie mam tu na mysli wczesniaczkow bo to waidomo, ze inna sytuacja.
Jestem taka zielona w tym temacie [emoji28]
wow, moja miała 57cm i miałam wrażenie, że jest spora na tle innychMój urodził się 62 cm. I ubranie na 56 były właściwie do szpitala. A ze jest grudniowy to większość ubrań mamy grubszych i z długim rękawem